Önerin için teşekkürler, klavye gerçekten güzel gözüküyor. Fakat Youtube'dan sesine baktığımda çok sesli olmadığını gördüm. Razer gibi ses çıkartsın istiyorum, gürültülü gürültülü, bangır bangır.Corsair K70 RGB MK.2 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
Her yönüyle razer'dan üstün bir klavye. Cherry Red switchler orta düzeyde ses çıkarıyorlar. Oyun için en iyisi diyebilirim. Kısacası tank gibi klavye. Güle güle kullanın.
Şöyle söyleyeyim size, fiyatları arttıkça Cherry red, speed veya brown görmek daha muhtemel, çünkü bu switchler diğerlerinden daha kaliteli. Ama siz diyorsanız ki ben sesli istiyorum diye, bence razer modellerinden yeni bir klavye bakın derim. Çünkü Corsair markası genelde blue switch'li klavye üretmeyen, gerek alüminyum kasası, multimedya tuşları ve USB portuyla çok çok öne çıkan ve kendi kullandığım bir marka. Ama sizin tercihlerinizden ötürü ben bunların ikisini önerebilirim.Önerin için teşekkürler, klavye gerçekten güzel gözüküyor. Fakat Youtube'dan sesine baktığımda çok sesli olmadığını gördüm. Razer gibi ses çıkartsın istiyorum, gürültülü gürültülü, bangır bangır.
Hocam Razer'daki Green switch ile Corsair K70'in Cherry MX Red switchi arasında ses dışında pek bir fark var mı? Şöyle bir baktım da Corsair K70 harbiden güzel geldi gözüme, tek sıkıntısı ses işte. Kafamın bir tarafına yazdım K70'i.Şöyle söyleyeyim size, fiyatları arttıkça Cherry red, speed veya brown görmek daha muhtemel, çünkü bu switchler diğerlerinden daha kaliteli.
Tabii ki ses dışında farklar var. Red switch üstüne basıldığında daha tok ve tactile olmayan bir switch'tir. Yani bastığınızı pek hissetmezsiniz. O yüzden yazı yazmak ve oyun oynamak çok keyifli. Ama razer'da hem çok ses çıkar hem bastığınızı hissediyorsunuz. Ben de K95 Platinum kullanıyorum Speed switchli.Hocam Razer'daki Green switch ile Corsair K70'in Cherry MX Red switchi arasında ses dışında pek bir fark var mı? Şöyle bir baktım da Corsair K70 harbiden güzel geldi gözüme, tek sıkıntısı ses işte. Kafamın bir tarafına yazdım K70'i.
Bilek desteğini şart görüyorum hocam, o yüzden direkt Asus'u eledim. Belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın, K70 almayı düşünüyorum kafama yattı. 670 TL bütçe ile alınabilecek en iyi FPS oyuncu klavyesi K70 midir? Sonradan pişman olmak istemiyorum açıkçası.FPS türü oyunlar oynuyorum demişsiniz o yüzden Razer'ın kullandığı gibi atlama noktası olan switchler (Blue, Brown) almak saçma olur.
Atlama noktası olamayan (Red, Speed) switchleri almak FPS oyunları için daha avantajlı olur ve klavye olarak bende Corsair K70 MK.2 öneririm.
Ek olarak Cooler Master MK750 ve Razer gibi hisli ama sessiz olan brown switch kullanıyor olan Asus ROG Claymore bakabilirsiniz.
Cooler Master Keys MK750 RGB Aydınlatmalı Türkçe Cherry MX Fiyatı
Cooler Master Keys MK750 RGB Aydınlatmalı Türkçe Cherry MX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Asus Rog Claymore RGB Cherry MX Brown Türkçe Mekanik Oyuncu Klavy 755,10 TL yerine 636,00 TL
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Hocam bilek desteği mevcut değil bunda, bilek desteği olmasını istiyorum.ASUS ROG Strix Scope Cherry MX Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
ASUS ROG Strix Scope Cherry MX Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG STRIX SCOPE BLUE ITOPYA'da.www.itopya.com
Ufak bi fiyat farkı var.