670 TL'ye klavye önerisi

K70 MK.2'dir. Alternatif olarak HyperX Alloy Elite'ye bakabilirsin ama Corsair kadar iyi değil diye biliyorum. Alloy Elite'nin de stoğu kalmamış. Cherry MX Speed daha iyi olabilir ama bu fiyatta imkansız gibi. 850 TL'ye çıkabilirsen bu var.

Rog Claymore'ye gelirsek ekstra bilek desteği alabilirsin. Trust GXT 766 öneririm. Tam uyumlu olmaz tabii ki ama gayet rahat ettirir.

Bloody B870R.
Türkiye'de mavi sviç olanı satılıyor. Oldukça sesli çalışır.
Optik sviçler hem en hızlı hem de en dayanıklı sviç türüdür.

Razer muadili Huntsman Elite. Fakat çok pahalı maalesef.
Huntsman düz modeli de tuş olarak aynı ama bilek desteği ve ses kontrol tuşu yok maalesef.

Dostum şu linki şuraya bırakıyorum, daha bir kaç hafta önce stoktaydı akıllı bir kardeşimiz almış. Corsair klavye konusunda bana göre çok iyi bir marka. K70 modellerinde rapidfire mk2 ‘de cherry mx speed switchler kullanılıyor ve bu switchler zamanında oyunlar için en hızlı sayılan red switchlere göre %30 daha hızlı. Klavye şekil, kullanılan malzeme ve bir kaç ekstrasıyla bence aşırı iyi bir klavye. K95 platiniumdan da iyi bir klavye bu bence model olarak geri olduğuna bakma. Çoğu sitede 1000+ TL’ye satılıyor, adekste indirimdeydi stok yakın zamanda bitmiş. Ben bütçe yetiremediğimden alamadım, keşke alabilseydim dediğim bir klavye. Ben K68’le işimi göreceğim sana K70 rapidfire mk2’yi öneririm.

Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, sanırım K70 alacağım.
O fiyatta pişman olmazsın kardeşim, rica ederiz. Speede biraz alışma sürecin olabilir yargıların kırılmasın şimdiden uyarayım, dokunduğun gibi yazar. Başlarda chatting de biraz zorlanma ihtimalin var. tabi K70’in “Rapidfire mk2” modelini alırsan.

K70 MK2 alacağım, Rapidfire olunca ne oluyor hocam?

Ben K70 MK.2 kullanan biri olarak önermiyorum bu klavyeyi, forumda çok gereksiz bir Corsair klavye hayranlığı var. Önerenlerin yarısı da kullanmıyor.
  • 10 civarı tuş yay sesi yapıyor, çok yavaş basmadığınız takdirde duyulabiliyor. Biraz araştırdığımda sadece bende değil birçok kullanıcıda olduğunu gördüm.
  • Keycapler aşırı ince ve kalitesiz, oyun oynarken kaç kere TAB ve yön tuşlarımın çıktığını biliyorum.
  • Piyasadan alacağınız keycapler ile uyumsuz. En alt sıra standartlara uygun üretilmediğinden bu durum oluyor. Space tuşu olması gerekenden daha uzun gibi gibi.
  • Bilek desteğinin yüzeyi alternatiflerine göre kötü.
  • Kablo hortum gibi kalın.
Bence Cooler Master MK750 modeline yönelin çoğu yönden daha iyi bir model. Kendi klavyemi kötülemek istemezdim ama durum böyle. Zaten biraz yabancı forumlarda araştırma yaparsanız bu dediklerimi teyit edebilirsiniz.

Tavsiyelerin için teşekkür ederim, şu an çok arada kalmış durumdayım. Sanırım biraz daha bekleyip, üstüne para koyup Razer Blackwidow Chroma V2'ye geri döneceğim. Hangi klavyeyi alacağım konusunda çok kararsızım şu an. MK750'ye de baktım fakat tasarımsal olarak çok hoşuma gitmedi, sesi de tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…