Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 6 Aralık 2020 #11 Mustafafnt dedi: Hocam sizi sistem toplama konularında görmek güzel oldu sevindim. Genişletmek için tıkla... Eskiden çok bakardım bu konulara ama son zamanlarda biraz uzaktan izliyorum, teşekküler hocam. Biraz dikkatsizlik olmasa daha iyi olacak.
Mustafafnt dedi: Hocam sizi sistem toplama konularında görmek güzel oldu sevindim. Genişletmek için tıkla... Eskiden çok bakardım bu konulara ama son zamanlarda biraz uzaktan izliyorum, teşekküler hocam. Biraz dikkatsizlik olmasa daha iyi olacak.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 6 Aralık 2020 #12 isimsizkahraman dedi: Kasayı güç kaynağı dahil seçmişsin zaten. Genişletmek için tıkla... Pardon benim hatam. @Kokona Shiki özür dilerim hocam.
isimsizkahraman dedi: Kasayı güç kaynağı dahil seçmişsin zaten. Genişletmek için tıkla... Pardon benim hatam. @Kokona Shiki özür dilerim hocam.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 6 Aralık 2020 #13 Mustafafnt dedi: Pardon benim hatam. @Kokona Shiki özür dilerim hocam. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam, insanlık hali normal.
Mustafafnt dedi: Pardon benim hatam. @Kokona Shiki özür dilerim hocam. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam, insanlık hali normal.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 6 Aralık 2020 #14 Kokona Shiki dedi: Eskiden çok bakardım bu konulara ama son zamanlarda biraz uzaktan izliyorum, teşekkürler hocam. biraz dikkatsizlik olmasa daha iyi olacak. Genişletmek için tıkla... Olur öyle hocam. Ben de aynı anda 2 sistem toplarken kafam karışıyor. Galiba beynim 2 tane sistem toplamada iyi çalışmıyor
Kokona Shiki dedi: Eskiden çok bakardım bu konulara ama son zamanlarda biraz uzaktan izliyorum, teşekkürler hocam. biraz dikkatsizlik olmasa daha iyi olacak. Genişletmek için tıkla... Olur öyle hocam. Ben de aynı anda 2 sistem toplarken kafam karışıyor. Galiba beynim 2 tane sistem toplamada iyi çalışmıyor