6700 TL monitör dahil Nvidia sistem

Bütçe
6700
1582496224458.png

Acer 144Hz 1ms 1000 TL

Toplam 6700TL Mis gibi.

Linkini attığım Sinerji'deki PC'de dediğim özelleştirmeleri yaparsanız görürsünüz. Toplam 5384 TL tutuyor. Monitör de 1400 TL. 80 lira falan aşıyor bütçeyi. Mesajı detaylıca okuyun, yarısını okuyup bırakmayın. Toplama PC yapmadım, görüldüğü gibi hazır sistem üzerinde özelleştirme yaptım. Sadece mesajı düzgünce teker teker okuyun, anlarsınız.
@worlddax ın söylediği bilgisayar bende mevcut bence rtx alınması daha makül galax bile olsa

@Bilal Cihan Sorun Galax değil, Galax iyi bir firma. Sorun diger bileşenlerin pek iyi olmamasi. Dark PSU alinmaz. Ekran kartini bir tik yüksek tutup diger bilesenleri mi düşürürsün yoksa ekran kartini bir tik düşük ama en kaliteli modelden alip diger tum bilesenleri A kalite mi alirsin? Soru bu.

@Bilal Cihan Sorun Galax değil, Galax iyi bir firma. Sorun diger bileşenlerin pek iyi olmamasi. Dark PSU alinmaz. Ekran kartini bir tik yüksek tutup diger bilesenleri mi düşürürsün yoksa ekran kartini bir tik düşük ama en kaliteli modelden alip diger tum bilesenleri A kalite mi alirsin? Soru bu.
ben dark psu almadım high power markasını aldım o model nasıl tam olarak bilmiyorum 500w high power 80+ benimkisi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı