6700TL bütçem var kasa, monitör ve klavye dahil sistem toplamak istiyorum. Sadece oyun oynamayacağım kodlamayla da uğraşıyorum sanal bilgisayar falan kuruyorum önerilerinizi bekliyorum. Bir de sanal bilgisayara macOS kurmak istiyorum yanlış bilmiyorsam sadece Intel işlemcileri destekliyormuş. Sitede AMD işlemciler için ISO dosyası var ama sorunsuz çalışır mı? İşlemci konusunda AMD'den yanayım da. Bu arada harddiske gerek yok kendi diskim var sadece 240 - 250 GB SSD olursa yeterli olur benim için.
Bu daha iyi olmaz mı? Mouse istememiştim. Ayrıca İntel'in stok soğutucusu bence yeterli olmaz.
Toplam 6622 TL yapıyor. Gerçi gönlüm AMD işlemciden yana ama ios Swift programlama için yanlış bilmiyorsam sanal bilgisayardan macOS kurmam gerekiyor desteğide intel işlemcilere veriyolar mecburen tercihimi intel işlemciden yana yapmam lazım
Ya da monitörü 75Hz mi alsam kalan parayıda ekran kartına gömerim 1660S alırım ?
Bu daha iyi olmaz mı? Mouse istememiştim. Ayrıca Intel'in stok soğutucusu bence yeterli olmaz.
Toplam 6622 TL yapıyor. Gerçi gönlüm AMD işlemciden yana ama iOS Swift programlama için yanlış bilmiyorsam sanal bilgisayardan macOS kurmam gerekiyor desteğide Intel işlemcilere verıyorlar mecburen tercihimi Intel işlemciden yana yapmam lazım
Ya da monitörü 75Hz mi alsam kalan parayı da ekran kartına gömerim 1660S alırım?