6700 TL sistem toplama

Bütçe
6700

Patrick Jane

Hectopat
Merhabalar. ben İnventustan bu sistemi kurcaladım ve çok güzel kendi keseme göre dengeledim. Sizin düşüncelerin nelerdir? İçime sinmeyen tek parça ekran kartı oldu. Fakat 1660 Super ITX versiyon koymuşlar RX 580 daha iyidir diye düşünüyorum. AREZ marka ASUS'un alt markası sanırım çok ısınır mı veya Coil Whine gibi sorunları olur mu? Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

7K'ya RX580 konulmaz.

Onun dışın da iyi.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. RTX 2060 alınabilir bu bütçeye biliyorum fakat işlemciden kıstıkları için tercih etmiyorum. İleride RTX 4000 serileri çıktığında 2000 serisi bir kart almayı düşünebilirim.

Güzel ve dengeli bir sistem olmuş lakin işlemcinin Ryzen 5 3600 olmasını istiyorum ve maalesef yükseltemiyorum sistemi.

Bu sistemin ekran kartına ne kadar bayılsamda gerek işlemcinin 3500X olması (3600'e yükseltine 750 TL artıyor ve bütçemi aşıyor) gerek kasanın ve PSU'nun kötü marka olması nedeniyle beğemedim. Teşekkür ederim önerileriniz için.

SSD yi m.2 ile değiştirdiğimde sadece 300 tl oynuyor ve hafızası 2 katına çıktı. Sanırım bu sistemi satın alıcam. Ama acele etmicem black friday indirimlerini de görüp öyle kararımı vericem.

'Kasayı değiştirin'.

'Kasayı değiştirin'.

Şimdi baktım kasayı Corsair yapabiliyorum 100 TL fark ile lakin dediğim gibi işlemci olarak Ryzen 5 3600 kullanmak istiyorum(750 TL fark ekliyor ve bütçemi aşıyor). Uzun süre boyunca işlemci yükseltmesi yapmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…