Hocam, 3900'e almıştım. Yani etmez desem ayrı dert, eder desem ayrı. Yeni normal bu oldu, artık alet kullanışlı onu gönülden söyleyebilirim. Dolar da malum.
Kesinlikle almalısınız. Xbox Series S ve X arasında ki farklar tabii ki de donanımsal. Mesela X bir oyunu 4K 60 FPS'de açabiliyorken, S 1080P 60 FPS çalıştırıyor.
Gerek yok bu fiyatı vermeye. İthalatçı garantili alsanız ödeyeceğiniz fiyat 1.200 TL iniyor, her türlü 1 sene Microsoft garantisi bulunuyor zaten. Microsoft TR garantili alsanız bu garanti 2 sene oluyor, tek farkı bu. 1 sene daha garanti için 1.200 TL'ye değer mi o size kalmış. Yine de fiyatına göre daha iyi bir muadili yok bu cihazın. Verilir yani.
Microsoft Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
@partylikeits1941@BERWAR@356280
Hocam yorumlar için herkese teşekkürler. Ben ithalatci garantili olanların 1 sene Microsoft garantisi olduğunu bilmiyordum. Boş yere 1k fazla vermenin mantığı yok. Teşekkür ederim.