6700 TL'ye Xbox Series S alınır mı?

Hasan.can

Decapat
Daha fazla  
Hocam, 3900'e almıştım. Yani etmez desem ayrı dert, eder desem ayrı. Yeni normal bu oldu, artık alet kullanışlı onu gönülden söyleyebilirim. Dolar da malum.

Hocam arkadaşım 2 ay önce 5000'e aldı çok memnun bende düşünüyorum bu fiyatların ineceği yok al bence. Çünkü ne zaman baksam artıyor hiç azalma yok.

Kesinlikle almalısınız. Xbox Series S ve X arasında ki farklar tabii ki de donanımsal. Mesela X bir oyunu 4K 60 FPS'de açabiliyorken, S 1080P 60 FPS çalıştırıyor.

Gerek yok bu fiyatı vermeye. İthalatçı garantili alsanız ödeyeceğiniz fiyat 1.200 TL iniyor, her türlü 1 sene Microsoft garantisi bulunuyor zaten. Microsoft TR garantili alsanız bu garanti 2 sene oluyor, tek farkı bu. 1 sene daha garanti için 1.200 TL'ye değer mi o size kalmış. Yine de fiyatına göre daha iyi bir muadili yok bu cihazın. Verilir yani.

@partylikeits1941 @BERWAR @356280
Hocam yorumlar için herkese teşekkürler. Ben ithalatci garantili olanların 1 sene Microsoft garantisi olduğunu bilmiyordum. Boş yere 1k fazla vermenin mantığı yok. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…