6700 XT- 10400F sisteme anakart önerisi

Crodo

Kilopat
Merhaba,

Intel Core i5-10400F

Sapphire Nitro+ AMD RX 6700 XT 12 GB.

Kingston HyperX 16 GB 3600 MHz DDR4 CL18.

Corsair 960 GB Force MP510 1TB.

MSI MAG Forge 100R B65 650W 80+

Sistem toplamayı düşünüyorum. Anakart daha belirlemedim. Sistemle ilgili önerilerinizi, tavsiyelerinizi, uyarılarınızı ve anakart önerileriniz bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman wifi ve m2 ssd soğutması olan bir anakart seçin bence. Eğer işlemci ve anakartı sene içinde değiştirmem derseniz. Lakin ben başlangıç seviyesi anakarttan 1.500TL fazla vererek, wifi + soğutması iyi bir anakarta geçtim. Bende aynı şekilde 6700 XT ve i5 12400F aldım. Anakart ve SSD'min gelmesni bekliyorum

Mesela bu olabilir gibi 2.5K piyasası şuan 1800TL amazonda. Örnek için atıyorum çok bildiğim konular değil.

Son düzenleme:
Wi-Fi ve M.2 soğutması için 1500TL fazla değil mi? Başlangıç seviyesi karttan 1500TL fazla vermek, 3000TL vermek demek. Attığınız ürün güzele benziyor.

Sadece m2 soğutması ve wifi değil tabii ki. Kendi soğutması da oldukça iyi ve serin çalıştıracak. Benimki biraz ayaküstü gibi oldu ama tabii ki daha çok özellikleri var. Siz bütçe belirtmemişsiniz öneride bulundum, deseniz ki başlangıç seviyesi olsun ona göre de öneri yapılabilir.

Sadece anakart için fiyat söylersem 1500 2000 arası benim baktığım fiyat.

Ben size fikir olmasıaçısından atıyorum. Bende çok bilgili sayılmam. Attıklarımdan bakıp, araştırabilirsiniz. Hem de konunuz güncel kalsın ki belki görmeyenler olup yardımcı olamamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…