Sistem toplamayı düşünüyorum. Anakart daha belirlemedim. Sistemle ilgili önerilerinizi, tavsiyelerinizi, uyarılarınızı ve anakart önerileriniz bekliyorum.
Ben ürünleri ucuz alacağım için bütçe bakımından sormadım. Siz bana tavsiyelerinizi söyleyin ben ürünleri bulurum. Burada değiştirmeyeceğim tek şey 6700 XT ve MSI 100R.
O zaman wifi ve m2 ssd soğutması olan bir anakart seçin bence. Eğer işlemci ve anakartı sene içinde değiştirmem derseniz. Lakin ben başlangıç seviyesi anakarttan 1.500TL fazla vererek, wifi + soğutması iyi bir anakarta geçtim. Bende aynı şekilde 6700 XT ve i5 12400F aldım. Anakart ve SSD'min gelmesni bekliyorum
O zaman wifi ve m2 ssd soğutması olan bir anakart seçin bence. Eğer işlemci ve anakartı sene içinde değiştirmem derseniz. Lakin ben başlangıç seviyesi anakarttan 1.500TL fazla vererek, wifi + soğutması iyi bir anakarta geçtim. Bende aynı şekilde 6700 XT ve i5 12400F aldım. Anakart ve SSD'min gelmesni bekliyorum
Wi-Fi ve M.2 soğutması için 1500TL fazla değil mi? Başlangıç seviyesi karttan 1500TL fazla vermek, 3000TL vermek demek. Attığınız ürün güzele benziyor.
Sadece m2 soğutması ve wifi değil tabii ki. Kendi soğutması da oldukça iyi ve serin çalıştıracak. Benimki biraz ayaküstü gibi oldu ama tabii ki daha çok özellikleri var. Siz bütçe belirtmemişsiniz öneride bulundum, deseniz ki başlangıç seviyesi olsun ona göre de öneri yapılabilir.
Sadece m2 soğutması ve wifi değil tabii ki. Kendi soğutması da oldukça iyi ve serin çalıştıracak. Benimki biraz ayaküstü gibi oldu ama tabii ki daha çok özellikleri var. Siz bütçe belirtmemişsiniz öneride bulundum, deseniz ki başlangıç seviyesi olsun ona göre de öneri yapılabilir.
Asus Prime H510M-A Intel H510 Lga1200 DDR4 3200 DP Hdmı Vga M2 Usb3.2 Aura Rgb mATX Asus 5X Protection III, Armoury Crate, AI Suite 3 : Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
Ben size fikir olmasıaçısından atıyorum. Bende çok bilgili sayılmam. Attıklarımdan bakıp, araştırabilirsiniz. Hem de konunuz güncel kalsın ki belki görmeyenler olup yardımcı olamamıştır.