6700 XT CoD MW2 Warzone 2.0 FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10
Merhaba,
Bende de benzer sistemin 6600xt versiyonu var. Yüksek ayarlarda akıcı oynuyorum fakat benimde uçaktan atladıktan sonra 2-3 saniyelik donma oluyor ve beni çıldırtıyor hatta bazen yere indikten sonra kendine geliyor. Silmeler yeniden yüklemeler vs. Hiç biri işe yaramadı. Çözümü buldun mu? Bulduysan paylaşır mısın?

Mw 2'nin multiplayer optimizasyonu ne kadar iyiyse warzone optimizasyonu da o kadar kötü. Görüntüyü bozmadan fsr 1.0 quality ayarında oynayabilirsiniz. Mutlaka birkaç güncelleme daha alması gerekiyor oyunun. Hem driver hem de oyun güncellemesi şart.

Merhaba,
Bende de benzer sistemin 6600xt versiyonu var. Yüksek ayarlarda akıcı oynuyorum fakat benimde uçaktan atladıktan sonra 2-3 saniyelik donma oluyor ve beni çıldırtıyor hatta bazen yere indikten sonra kendine geliyor. Silmeler yeniden yüklemeler vs. Hiç biri işe yaramadı. Çözümü buldun mu? Bulduysan paylaşır mısın?
Yok hocam maalesef güncelleme beklemekten başka şansımız yok.

Bende de 5700 XT var. Ayarları düşüğe aldığımda paraşütten atlamadan öncesi ve sonrasında fps drop yiyorum anlık ve oyun içinde de devam ediyor. Ancak işin komik tarafı ayarları yükseğe aldığımda bu dropları yemiyorum :D. Düşüğe de alsam yükseğe de alsam 80-90 civarı FPS'lerde geziyor. Gerçekten bir hayli komik. Daha dün ayarları düşüğe aldığımda hiçbir sorun yaşamazken bugün düşükte drop yiyorum. Redditte 3080 TI'lı sistemlerin de aynı problemleri yaşadığını okudum. Oyun odaklı çok şükür.

arkadaşlar FSR veya NIS ultra quality'i mutlaka kullanın. Sapphire Nitro + RX6900XT SE model kartım var. 2K Extreme ayarlarda FSR 1.0 Ultra Quality modunu da açınca 170-175 ortalama fps alıyorum. %1 FPS'im de 109

Son düzenleme:
arkadaşlar FSR veya NIS ultra quality'i mutlaka kullanın. Sapphire Nitro + RX6900XT SE model kartım var. 2K Extreme ayarlarda FSR 1.0 Ultra Quality modunu da açınca 170-175 ortalama fps alıyorum. %1 FPS'im de 109
Hocam o kartla da bi zahmet al ya zaten. Benim sorunum girişteki o 3-4 saniyelik fps drop yoksa yine ultrada 110-130 arası fps alıyorum.

Fps sıkıntı değil gençler bizim acil bu girişteki donmaya bir çözüm bulmamız gerekiyor. Rtx 3050 laptopla oynayan arkadaşımda bile gram donma yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı