Arkadaşlar ekran kartı(Sapphire RX 6700 XT Pulse Gaming) elime bugün geldi, sıfır olarak aldım. FPS'e falan çok takılmayın daha değiştireceğim şeyler var fakat sıcaklık testi normal mi? Bir bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Bugün kart elime geldiğinde, öndeki fanlardan en üstteki bozulmuştu şansıma. Bunun büyük bir etkisi olabilir mi acaba? Tabii ki yenileyeceğim hatta siparişini verdim fakat uzun vadede ne yapabilirim bilmiyorum.
Bugün kart elime geldiğinde, öndeki fanlardan en üstteki bozulmuştu şansıma. Bunun büyük bir etkisi olabilir mi acaba? Tabii ki yenileyeceğim hatta siparişini verdim fakat uzun vadede ne yapabilirim bilmiyorum.
Anladım bir de o fan geldiğinde değiştirip deneyeyim o zaman eğer sonuçlar buna yakınsa ne yapılabileceği hakkında yardım için bir konu açarım o halde. Teşekkür ederim dostlar.
Modeli Sapphire Pulse ama dediğim gibi bugün en üstteki fan bozuldu ne kadar etkiler bilmiyorum ama bir de onu değiştirdikten sonra denemekte fayda var.
Modeli Sapphire Pulse ama dediğim gibi bugün en üstteki fan bozuldu ne kadar etkiler bilmiyorum ama bir de onu değiştirdikten sonra denemekte fayda var.