6700 XT güç kablosu nasıl takılmalı?

Kara Teknolojist

Centipat
6700XT ekran kartımın üstünde 6+2'lik ve 6'lık iki pin var 6+2 de ve 6'daki kablolar aynı yani ikisi de iki pin tarafına da oluyor. Ben karışık takmıştım sorunsuz çalıştı sonra tam tersini yaptim yine çalıştı. Bu 2 tane 6'lik kablo aynı işlevi mi görüyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sistem aldığımda ben şey yapmıştım. Bir tane 6+2 pin vardı birleşik kablolarda fakat pinler ayrıydı lego gibi birleştirip onu 8 pin yuvasına takmıştım Full bastıra bastıra (şu an çıkmıyor :D). Diğerini de direk takmıştım. Benim kabloda yedek pin vardı sizinkide de var mı? Sanırım herkese göre farketmiyor kablolar yeterki tak.

Hocam sistem aldığımda ben şey yapmıştım. Bir tane 6+2 pin vardı birleşik kablolarda fakat pinler ayrıydı lego gibi birleştirip onu 8 pin yuvasına takmıştım Full bastıra bastıra (şu an çıkmıyor :D). Diğerini de direk takmıştım. Benim kabloda yedek pin vardı sizinkide de var mı? Sanırım herkese göre fark etmiyor kablolar yeter ki tak.

Hocam bende yedek pin yok da yedek kablo koymuşlar yanına bağlamışlar. Sizde sorun çıkmadiysa zaten sorun yok demektir. 🙂

Evet aynı işlevdeler. Sorun olmaz iki şekilde de takılabilir.
Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı