6700 XT oyun oynarken çöküyor

flfearless

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, daha kısa bir zaman içinde yaşanmaya başladı bu olay, düzelir düzelir diye geçiştirdim ama bir türlü düzelmedi. Bir oyunu belirli zaman süresince oynadığımda ekran kartının gücü kesiliyor ve siyah ekran geliyor. Daha sonrasında bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda AMD yazılımının silindiğini görüyorum. Tahminimce PSU ile alakalı ama 750 watt bir PSU kullanmaktayım yeterli olduğunu düşünüyorum. Başka bir sebebi olabilir mi?

Knk driver eksik kurulmuş olabilir.DDU dan sil tekrar yükle olmazsa yaz mutlaka

PSU yeterli. Sıcaklık değerlerine bakar mısınız ortalama kapanmayacak bir süre oyun oynadıktan sonra.

Kanka driver eksik kurulmuş olabilir. DDU'dan sil tekrar yükle olmazsa yaz mutlaka.

İlk başta denedim ama bir fayda etmedi maalesef.

PSU yeterli. Sıcaklık değerlerine bakar mısınız ortalama kapanmayacak bir süre oyun oynadıktan sonra.

En son Elden Ring oynar iken 65'i geçtiğini hiç görmedim ama kesin bir bilgiyle test edip tekrardan ortalama sıcaklık değerlerini yazarım.

Aynı sorunu yaşıyordum. Ama belirsiz zamanlarda oluyordu her zaman olmuyordu. 1 haftada 1 veya 1 ayda 2 kere gibi. Reddit gibi yerlerden çok araştırdım çözüm olarak AMD yazılımı üzerinden FreeSync ayarını tamamen kapatınca bir daha bu sorunu yaşamamaya başladım.

FreeSync ayarını kapatınca da maalesef hiçbir şey değişmedi.

PSU'nun marka ve modeli nedir? AMD Clean up ile driver ı komple silin en son driverı kurun. Aynı kartı kullanıyorum sürücüler sorunsuz hiç bir hata yok. DDU gibi programlar kullanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…