6700 XT sistem alınır mı?

Dosmi

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:

Su sistem alınır mı?
Alınır o fiyata en iyi sistem o zaten.

Baska forumlarda anakartı cop alinmaz demislerdi.

Hocam anakart eski kalıyor fakat AM4 soket olduğundan fark yok gibi farkı yüksek MHz bellek takamazsınız(3200MHz RAM hızı yeterli bir sayıdır) o anakarta o olur çok kafanıza takıldıysa bu durum aldıktan sonra anakartı ikinci elden satar üstüne biraz daha para koyar daha iyisini alırsınız.

Hocam anakart eski kalıyor fakat AM4 soket olduğundan fark yok gibi farkı yüksek MHz bellek takamazsınız(3200MHz RAM hızı yeterli bir sayıdır) o anakarta o olur çok kafanıza takıldıysa bu durum aldıktan sonra anakartı ikinci elden satar üstüne biraz daha para koyar daha iyisini alırsınıBu
Bu sisteme uyumlu ise benim icin bir sorun yok yakin zamanda upgrade yapmayi dusunmuyorum

Bu sisteme uyumlu ise benim icin bir sorun yok yakin zamanda upgrade yapmayi dusunmuyorum.

Hocam uyumsuz olsa zaten sistem için kullanmazlardı benim hatırladığım B450 anakart takılıydı bu hazır sisteme belki ellerindeki stok bittiğinden dolayı A320 koymuş olabilirler 1-2 gün bekleyebilecekseniz stoklarını yenilerler o zaman almanız daha doğru olur gibime geliyor ama bu haliyle bile sizi üzmez alırken Adata'nın 3600 MHz RAM'leri var onları seçin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı