@shwif sürücü ve kablo erime problemlerini bahane edecek.
@akaReckless AMD alacaksa elindeki kartı 10K gibi fiyata satabilir ve RX 9070XT alabilir.
Eki Görüntüle 2608993
@akaReckless AMD alacaksa elindeki kartı 10K gibi fiyata satabilir ve RX 9070XT alabilir.
Arkadaş AMD istemediği için yazmıştım yoksa sattığı zaman 9070XT Almak daha mantıklı 5070 Ti gücünde bir kart sonuçta.
10 bin TL'ye satması zor. Red Devil modeller bile 9'un üzerine çok zor gidiyor. Hızlı satış fiyatı 8000 TL civarında.
RX 6000 serisi iyi. 6600 XT, 6700 XT, 6900 XT kullandım hiçbir sorun yaşamadım. 6900 XT önerirdim o sebeple, fakat bütçesi daha iyisini de alabilir.
Test edip alınabilir;
6900 XT'nin en tepe modelini 15 bin TL'ye buluyorsun. 3090'a çok yakın oyun performansı var. Yine de NVIDIA istiyorsan 5 bin TL farkla alabilirsin test edip.
Bütçesini elindeki kartı satacağını hesaba katarak belirlemiş olabilir. Ya da 20 bin TL'den fazla para vermek istemiyor da olabilir. 20 bin TL'ye öneri istiyorsa o şekilde öneri yapalım.
Elimde olan kartı satmayacağım, yedek kalabilir. Hiçbir yük altına girmeden durduk yere bozuldu, denemediğim şey kalmadı sonra stres testinde sorunun direkt kart arızası olduğunu öğrendim. Şu an RMA için ASUS'a gönderdim. Birebir denk olması gerekmiyor, bir tık altı bile olsa olur ama lütfen AMD olmasın.