6700 XT yerine ekran kartı önerisi

Psu ne?

AMD geçmeden önce Intel'de sorun yaşamadım. Intel'e çok güvenmiyorum. Ofis arkadaşım kullanıyor. Benim için şu an iyisi NVIDIA.

MSI MAG A750GN.

Benim de 1660 ti bozulmuştu 2 senede, garantiden 1 ay sonra. Acayip zarar etmiştim.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-kapali-kutu-2-yil-garantili-1278774280/detay Buna bakabilirsiniz.

Bir önceki nesil ama kas gücü olarak daha iyi olan 4070 modelde olabilir 2. elde aşağı yukarı aynı fiyattalar.

AMD geçmeden önce Intel'de sorun yaşamadım. Intel'e çok güvenmiyorum. Ofis arkadaşım kullanıyor. Benim için şu an iyisi NVIDIA.

Ama NVIDIA da bozuk. Benim kartım bozuldu. Bakınız, konuya yazan bir başka üyenin de GTX 1660 Ti kartı bozulmuş. Neden bozuk bir markadan kart almak istiyorsun onu anlamadım.

C tier psu, ekran kartı bozuluyorsa en büyük sebebi kötü psu son 10 senede en büyük deneyimim bu. Gpu almadan önce psu al derim.
Önceden hazır sistemde olan vardı, kart hatası alınca önce psu değişti, düzelmeyince farklı testler yaptım ve sorun ekran kartında çıktı.

Ama NVIDIA da bozuk. Benim kartım bozuldu. Bakınız, konuya yazan bir başka üyenin de GTX 1660 Ti kartı bozulmuş. Neden bozuk bir markadan kart almak istiyorsun onu anlamadım.

Teknoloji şans işidir. Arkadaş AMD kanadında kendince tatsız bir deneyim yaşamış ve bunun sonucunda rakip firmadan bir ürün denemek istemiş. Baskı veya zorlamaya gerek yok. Attığım 2.El ürünler(kutusu açılmamış henüz) alınabilir. Direkt mağazadan sıfır alırım dersen

4070 için sarı site daha uygun Akakçe üzerinden fiyatlara bakınca 3-5k oynuyor.

5060Tİ iyi görünüyor. Buna bakacağım.

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…