6700 XT'de fan hızı ne kadar olmalı?

Gelon

Hectopat
Ekran kartı: RX 6700 XT Nitro.
Kasa: Corsair Carbide series Spec-Delta 650W 80+ Bronze tempered glass RGB USB 3.0 ATX mid Tower.

Evet arkadaşlar kart 0 RPM de kullanıyorum ve stress testinde PC Max 67 dereceye çıkıyor.
Anlamadığım bir şekilde ve otmatikte olunca The Forest'ta 70 dereceye kadar çıkabiliyor ben kartı %35 %40 arasında çalıştırınca 58-60 dereceye düşüyor.
Sizce ekran kart hızını ne kadara çıkarmalıyım? Ne kadarı fanlara zarar vermez ve kaç derece dursa iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı: RX 6700 XT Nitro.
Kasa: Corsair Carbide series Spec-Delta 650W 80+ Bronze tempered glass RGB USB 3.0 ATX mid Tower.

Evet arkadaşlar kart 0 RPM de kullanıyorum ve stress testinde PC Max 67 dereceye çıkıyor.
Anlamadığım bir şekilde ve otmatikte olunca The Forest'ta 70 dereceye kadar çıkabiliyor ben kartı %35 %40 arasında çalıştırınca 58-60 dereceye düşüyor.
Sizce ekran kart hızını ne kadara çıkarmalıyım? Ne kadarı fanlara zarar vermez ve kaç derece dursa iyi olur?

Hocam böyle gayet iyi zaten otomatik olarak ayarladığı için hiçbir şey olmaz ve bu havalarda bu sıcaklıklar çok güzel.

Arkadaşlar bende ASUS'un Dual serisi var, benim sorunum otomatikte Full yükte fanlar sanırım %100'e falan çıkıyor. Çünkü aşırı bir ses geliyor ve ekran kartı 60 dereceyi geçmiyor, hatta genelde 55'lerde takılıyor. Fan hızını nasıl düşürebilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı