ekran kartımda oyundayken 300-400 arası MHz alıyorum. burada bir sorun var. Gerçek değerleri görüyorsan ekran kartının termal ya da besleme sorunu var. Ekran kartının ısıları kontrol et ve gerekli voltajları alıp almadığında kontrol et. RX560 - 570 - 580 kartlarda zamanla besleme arızaları oluşabiliyor bir dönem TR'ye gelen serilerde eksik besleme kompenantları vardı ve bu yüzden birçok RX 500 serisi kart çöp oldu. Başka bir PSU ile de denemeye bak, FSP gibi markalarda sorunlar olabiliyor.
Hiçbir sorun yok orada hatta ekran kartı mining sisteme de takıp denedim, sorunsuz çalıştı.
Ekran kartı MHz'lerinde sorun var sanırım. Anakartında 2 adet ekran kartı girişi var diğerinde deneme şansın var ise dene. GPU'yu teste aldığında da 300-5-- MHz arasında mı?
Benim anlamadığım olay şu, ya bu sistem piyasadaki toplama sistemlerin kat ve kat üstünde olmasına rağmen performansı çok düşük. Yani içinde herhangi bir sorun olmadığı halde veya ince ayarlar var bunu ben bilmiyorum. Bir yetkili görse aslında iyi olur en azından nedir ne değildir anlaşılır. Çevremdeki bilgisayarcılara götürmüyorum çünkü çoğu kendi çıkarları doğrultusunda hareket ediyor benim de izlediğim gördüğüm bir tek Recep abi var işini iyi yapan. Belki sorunu bulabilir. RAM'leri işlemciyi benchmark yaptım hiçbir sorun çıkmadı, SSD'ler de ayarında çalışıyor.
Anakartı değiştim sorun çözüldü.