Normal kendi programından yazdırmanın ondan bi farkı var mı acaba?Rufus ile yazarken TPM olan ve olmayan seçenekleri mevcut.
Hiç farkı yok. Kendisi yazarsa büyük ihtimal TPM şartı olur ama rufus ile sen seçiyorsun. Rufus iyidir.Normal kendi programından yazdırmanın ondan bi farkı var mı acaba?
Normal kendi programından yazdırmanın ondan bir farkı var mı acaba?
6700k'da tpm 2.0 desteği var diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba?8. nesil altında TPM desteği olmadığı için Windows'un kendi yazma özelliğinde TPM bypass olmaz bu yüzden kurulum yapılmaz.
TMP desteği işlemciden bağımsız bir olay. TPM bilgisayarınızda var ama bir de işlemci desteği gerekiyor. Şahsen ben desteklemeyen bir işlemciye kurdum sorunsuz çalıştı ama kimse bir gün çöküp çökmeyeceğini garanti edemez. Microsoft'a göre kurmamanız lazım ama isterseniz kurabilirsiniz.6700k'da tpm 2.0 desteği var diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba?
Ek
Hocam tpm desteği var ise isolarken rufus gerekli mi sorum bu aslında. Yoksa bu dediğinizin farkındayım.TMP desteği işlemciden bağımsız bir olay. TPM bilgisayarınızda var ama bir de işlemci desteği gerekiyor. Şahsen ben desteklemeyen bir işlemciye kurdum sorunsuz çalıştı ama kimse bir gün çöküp çökmeyeceğini garanti edemez. Microsoft'a göre kurmamanız lazım ama isterseniz kurabilirsiniz.
Hocam dediğini öğrenmek 5 dakikalık iş, neden deneyip öğrenmek yerine olayı bu kadar büyütüyorsun anlamadım. Kurmaya çalışırsın uyarı verirse tekrar farklı şekilde yazarsınız.Hocam tpm desteği var ise isolarken rufus gerekli mi sorum bu aslında. Yoksa bu dediğinizin farkındayım.
Önceki cevaplarda olmadığını düşündükleri için rufusla yap dediler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.