6700XT ayarları nasıl olmalı?

Rica ederim iyi sosyaller

RDR2 veya Cyberpunk 2077. Çektiği güce değil kullanım yüzdelerine bakın.
Kullanım yüzdeleri iyiydi aslında bir sorun gözükmüyor. Teşekkürler bi de ME Andromeda indiriyorum bakalım onda da deneriz.

Sistemi komple sıfırdan mı topladın yoksa elinde işlemci anakart filan varken yeni ekran kartı mı taktın? Çünkü LoL client açılmasının ekran kartıyla bir alakası yok. Kitlenip ses çıkarma sorunu da aynı şekilde ekran kartından ziyade işlemci ve RAM ile alakalı gibi duruyor. Bende de benzer bir sorun vardı. XMP profili kapatınca düzelmişti.

Hepsi 0. Kendim topladım. Size katılıyorum, genelde bu işler işlemci ile alakalı olur genel olarak. Ama bu sorun şöyle başladı ; ME Legendary Edition oyunundan çıktıktan sonra ekran dondu ve drrr sesini çıkardı mecbur kapatmak zorunda kaldım. Tekrar açtığımda yaklaşık 7-8dk boyunca aynı sıkıntı devam etti. Üstteki arkadaşın da tavsiyesiyle sürümü eskiye aldım DDU ile kaldırıp. Takip edeceğim, işlemci felan testlerde sorunsuz güç çekip, gerekli kullanımı sağlıyordu. İnşallah bu driver ile düzelmiştir diyelim de gerek kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…