BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #21 Senpaii dedi: Çok teşekkür ederim. Yüksek yenileme hızlı monitör yüzünden galiba 5700X alacağım. Bir soğutucu tavsiyeniz var ise tamamen açığım Genişletmek için tıkla... Kasanız nedir?
Senpaii dedi: Çok teşekkür ederim. Yüksek yenileme hızlı monitör yüzünden galiba 5700X alacağım. Bir soğutucu tavsiyeniz var ise tamamen açığım Genişletmek için tıkla... Kasanız nedir?
Senpaii Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #22 BerkayZ87 dedi: Kasanız nedir? Genişletmek için tıkla... Elraenn parva hazır sistem kasası kullanıyorum. Vento marka ama modeli bilmiyorum
BerkayZ87 dedi: Kasanız nedir? Genişletmek için tıkla... Elraenn parva hazır sistem kasası kullanıyorum. Vento marka ama modeli bilmiyorum
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #23 Senpaii dedi: Elraenn Parva hazır sistem kasası kullanıyorum. Vento marka ama modeli bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu mu? Ek olarak butcen nedir?
Senpaii dedi: Elraenn Parva hazır sistem kasası kullanıyorum. Vento marka ama modeli bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu mu? Ek olarak butcen nedir?
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 3 Mart 2023 #24 Senpaii dedi: Elraenn parva hazır sistem kasası kullanıyorum. Vento marka ama modeli bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ölçü alma şansınız var mı? Sistem satıştan kaldırılmış,modelini öğrenin.
Senpaii dedi: Elraenn parva hazır sistem kasası kullanıyorum. Vento marka ama modeli bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ölçü alma şansınız var mı? Sistem satıştan kaldırılmış,modelini öğrenin.
Senpaii Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #25 Bu kasa evet. Bütçe 1000 geçmezse çok iyi olur, yeterli bir f/p kule tipi olabilir belki Merdo34 dedi: Ölçü alma şansınız var mı? Sistem satıştan kaldırılmış,modelini öğrenin. Genişletmek için tıkla... Ölçüyü anca yarın alabilirim milleti uyandırmayayım. Sistem biraz eski evet Marka modeli buldum. Vento Neptune VG07F Merdo34 dedi: Ölçü alma şansınız var mı? Sistem satıştan kaldırılmış,modelini öğrenin. Genişletmek için tıkla... Kasa Boyutları : 380 x 210 x 440 ölçüleri de bu şekilde
Bu kasa evet. Bütçe 1000 geçmezse çok iyi olur, yeterli bir f/p kule tipi olabilir belki Merdo34 dedi: Ölçü alma şansınız var mı? Sistem satıştan kaldırılmış,modelini öğrenin. Genişletmek için tıkla... Ölçüyü anca yarın alabilirim milleti uyandırmayayım. Sistem biraz eski evet Marka modeli buldum. Vento Neptune VG07F Merdo34 dedi: Ölçü alma şansınız var mı? Sistem satıştan kaldırılmış,modelini öğrenin. Genişletmek için tıkla... Kasa Boyutları : 380 x 210 x 440 ölçüleri de bu şekilde