RX 6700XT almayı düşünüyorum fakat kart ile ilgili çok şikayet gördüm. WattMan problemi varmış fakat başlıklar 2023 yılından kalma, bu yıl hala sorunu devam edenler var mı?
Şahsen 6000 serisi bir kart kullanıcısı olarak aldığım günden beri ki 1.5 2 sene olacak Wattman görmedim, sosyal odaklı düşünürsekte son zamanlarda hiç Wattman hatası ile ilgili konuya denk gelmedim. Varsa da öncesine göre çok çok düşüktür.
RX 6700XT almayı düşünüyorum fakat kart ile ilgili çok şikayet gördüm. WattMan problemi varmış fakat başlıklar 2023 yılından kalma, bu yıl hala sorunu devam edenler var mı?
Ben fanboy değilim kullanıcıya en iyi deneyimi sunan kartı tercih ederim evet AMD işlemci konusunda belki de Intel'i bazı konularda geçecek işlemciler çıkarıyor ekran kartında da oyun odaklı ise FPS olarak çok başarılı fakat yazılım-donanım uyumu NVIDIA kadar iyi değil.
Ben NVIDIA kullanıyordum sonra 6900XT aldım 2. elden hem de miningli bir deneyeyim dedim çok hoşuma gitti uygulaması daha güzel geldi hatta OC konusunda çok iyi 3090'dan daha fazla FPS veriyor neredeyse stok hısından 200MHz OC yaptım bayağı kurcaladım filan hiç bana mısın demedi sorun çıkarmadı gayet memnunum eskisini bilmem ama hiç de söylenildiği gibi AMD ekran kartı alınmaz değilmiş gayet iyi.