6700XT ekran kartlarında WattMan sorunu devam ediyor mu?

Gamze3310

Hectopat
Daha fazla  
RX 6700XT almayı düşünüyorum fakat kart ile ilgili çok şikayet gördüm. WattMan problemi varmış fakat başlıklar 2023 yılından kalma, bu yıl hala sorunu devam edenler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX 6700XT almayı düşünüyorum fakat kart ile ilgili çok şikayet gördüm. WattMan problemi varmış fakat başlıklar 2023 yılından kalma, bu yıl hala sorunu devam edenler var mı?

AMD demek problem demek hocam 2 3 k fazla verip NVIDIA alıp kafa rahat olmak varken AMD'ye girilmez.

AMD demek problem demek hocam 2 3 k fazla verip NVIDIA alıp kafa rahat olmak varken AMD'ye girilmez.
Yorum ve nickname uyumu süper bu arada,
Yaklaşık 2 senedir 6750 XT kullanıyorum sadece 1 kez WattMan yedim o da sanırım oyundan dolayı idi.

Söylediğim yanlış ise yanlış deyin şimdiye kadar bu tarz yazılımsal sorunlar yaşayan bir NVIDIA kart duydunuz mu?
Söylediğim yanlış ise yanlış deyin, daha önce AMD kart kullandınız mı?

Sizin gibilerden tavsiye almamak lazım aslında.

Ben fanboy değilim kullanıcıya en iyi deneyimi sunan kartı tercih ederim evet AMD işlemci konusunda belki de Intel'i bazı konularda geçecek işlemciler çıkarıyor ekran kartında da oyun odaklı ise FPS olarak çok başarılı fakat yazılım-donanım uyumu NVIDIA kadar iyi değil.

Ben NVIDIA kullanıyordum sonra 6900XT aldım 2. elden hem de miningli bir deneyeyim dedim çok hoşuma gitti uygulaması daha güzel geldi hatta OC konusunda çok iyi 3090'dan daha fazla FPS veriyor neredeyse stok hısından 200MHz OC yaptım bayağı kurcaladım filan hiç bana mısın demedi sorun çıkarmadı gayet memnunum eskisini bilmem ama hiç de söylenildiği gibi AMD ekran kartı alınmaz değilmiş gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…