6700XT FurMark testi

turklokumu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Yeni sistem aldım. FurMark testine soktum ama değerler bana düşük geldi. Pek anladığım konu da değil açıkcası, sizlere danışmak istedim.
Anakart: ASUS TUF Gaming B450 PLUS-ıı
Ekran kartı: 6700XT.
İşlemci: 5600X.
RAM: HyperX 16 GB 3600MHz.

Dosya Ekleri

• furmark_AIOFF.jpg
    furmark_AIOFF.jpg
    285 KB · Görüntüleme: 525
  • Adsız.png
    Adsız.png
    23,8 KB · Görüntüleme: 496
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Yeni sistem aldım. FurMark testine soktum ama değerler bana düşük geldi. Pek anladığım konu da değil açıkcası, sizlere danışmak istedim.
1080p teste sokun skoru atın hocam bu şekilde bakınca bir sorun gözükmüyor.

1080p teste sokun skoru atın hocam bu şekilde bakınca bir sorun gözükmüyor.
Hocam zaten 1080P de yapmış testi?
Merhaba,
Anladığım kadarıyla kart kılını bile kıpırdatmamış. Çözünürlüğü 2K yapın tekrar deneyin belki o zaman harekete geçer kart.

Hocam zaten 1080P de yapmış testi?

Anladığım kadarıyla kart kılını bile kıpırdatmamış. Çözünürlüğü 2K yapın tekrar deneyin belki o zaman harekete geçer kart.
Hayır skor vermesi için direk butondan 1080pi'yi seçip yapması gerekiyor. Skoru bilmeliyiz ki aynı kartlarla puan karşılaştırması yapabilelim.

Kart %99da çalışıyor gözüküyordu. Kendim manuel seçim alanı var ya ordan seçmiştim çözünürlüğü birde buton üzerinden yapayım bakalım.
Baya düşük sanırım dün bakmıştım 6000 civarı puan vardı bazı testlerde.
Sorunun sebebi sanırım ekran kartının Mhz ayarında. Şuan max 500Mhzde çalışmakta. Bundan dolayı tam performans sağlayamıyorum. Bios güncellemesi ile daha yüksek Mhz değerleri elde edilebiliyormuş fakat bu sefer garanti kapsamından çıkıyormuş. Şuan sağladığı değerler yeterli ama gönül isterki daha yüksek değerlere ulaşayım. :)

Dosya Ekleri

• test.png
    test.png
    32,4 KB · Görüntüleme: 423
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı