6700XT Junction 100 derece

Gugar61

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Teknisyen
Merhaba XFX Quick 319 6700xt ekran kartına sahibim. Bu ekran kartında bench testlerinde maksimum 70 derece sıcaklık almaktayım. Fakat soket sıcaklığı 98-100 derece arasında gidip gelmektedir. Redditte 110 dereceye kadar problem olmadığını fakat gpu sıcaklığı ile gpu soket sıcaklığı arasında 20 dereceden fazla fark var ise sıkıntılı olduğunu okudum. bu konuda bilgilendirme rica edebilir miyim? Teşekkürler

XFX 6900 XT kullanıyorum. Termal pedleri ve macunu değiştirmeden önce dediğiniz gibi sıcaklık değerleri çok yükekti. Şu an 75 dereceye çıkıyor nadiren. Ayrıca undervolt yaparak 5-10 derece kazandım diyebilirim.

Kartın sıfır olması beni endişeye soktu açıkçasın.

100 derece kabul edilebilir bir sıcaklık Junction olarak. O yüzden bir sorun yok, kullanmaya devam edebilirsin.

Kartın sıfır olması beni endişeye soktu açıkçasın.
Undervolt yapın. 5-10 derece fark edecektir. Ayrıca fanları da birazcık hızlandırırsanız iyi olur.

Farketti ama hala 95 derecelerde
Maalesef XFX ile ilgili bir durum olabilir. Benim kartım hala Cyberpunk'da 90 derece junc. sıcaklığını görüyor. Mide bulandıran bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…