Efe Kaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #11 Jesus Wicked dedi: Hocam o Bütçeye 4K oynatan sistem yok maalesef. 2K belki oynatırlar. Bütçeniz artmaz mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam artmaz. Gerekirse 2K oynarım o kadar önemli değil.
Jesus Wicked dedi: Hocam o Bütçeye 4K oynatan sistem yok maalesef. 2K belki oynatırlar. Bütçeniz artmaz mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam artmaz. Gerekirse 2K oynarım o kadar önemli değil.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #12 Efe Kaya dedi: Yok hocam artmaz. Gerekirse 2K oynarım o kadar önemli değil. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ssd goodram seç +330tl. Toplam 25.920 tl olacak. 2k ultra oynatır 75 85 fps arası.
Efe Kaya dedi: Yok hocam artmaz. Gerekirse 2K oynarım o kadar önemli değil. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Ssd goodram seç +330tl. Toplam 25.920 tl olacak. 2k ultra oynatır 75 85 fps arası.
Efe Kaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #13 Jesus Wicked dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com SSD Goodram seç +330TL. Toplam 25.920 TL olacak. 2K Ultra oynatır 75 85 FPS arası. Genişletmek için tıkla... SSD'yi Corsair, Kasayı USB 3.2 destekli yaptım. 26.5K'ya geliyor çok yüksek ihtimalle bu sistemi alacağım.
Jesus Wicked dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com SSD Goodram seç +330TL. Toplam 25.920 TL olacak. 2K Ultra oynatır 75 85 FPS arası. Genişletmek için tıkla... SSD'yi Corsair, Kasayı USB 3.2 destekli yaptım. 26.5K'ya geliyor çok yüksek ihtimalle bu sistemi alacağım.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #14 Efe Kaya dedi: SSD'yi Corsair, Kasayı USB 3.2 destekli yaptım. 26.5K'ya geliyor çok yüksek ihtimalle bu sistemi alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam bence kasa yükseltmesi gerekli değil ama siz bilirsiniz. T27 tg modelinin içi daha geniş. Ön mesh panelinin boşlukları da daha geniş. Hava akışı daha iyi olacaktır az da olsa. Toz filtresi de var zaten.
Efe Kaya dedi: SSD'yi Corsair, Kasayı USB 3.2 destekli yaptım. 26.5K'ya geliyor çok yüksek ihtimalle bu sistemi alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam bence kasa yükseltmesi gerekli değil ama siz bilirsiniz. T27 tg modelinin içi daha geniş. Ön mesh panelinin boşlukları da daha geniş. Hava akışı daha iyi olacaktır az da olsa. Toz filtresi de var zaten.