woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 19 Şubat 2023 #1 RAM 2x8GB RAM 3200mhz Ekran kartı 6700XT İşlemci 12400f Öncelikle merhaba. GTA 5 oynarken FPS düşmese bile anlık drop yiyorum. Bundan dolayı da 120FPS'e sabitlemek zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?
Öncelikle merhaba. GTA 5 oynarken FPS düşmese bile anlık drop yiyorum. Bundan dolayı da 120FPS'e sabitlemek zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?
KS KS woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 19 Şubat 2023 #11 xorram dedi: Sizce oyun motoru mudur ki sıkıntı Graphics>ignore suggested limits>off Kardeşim ayarladan bunu yap düzelir Genişletmek için tıkla... simulasyonistanbul61 dedi: Ve grafiklerden ignore suggested limitsi kapat. Genişletmek için tıkla... Zaten kapalıda. Artı 0 Eksi
xorram dedi: Sizce oyun motoru mudur ki sıkıntı Graphics>ignore suggested limits>off Kardeşim ayarladan bunu yap düzelir Genişletmek için tıkla... simulasyonistanbul61 dedi: Ve grafiklerden ignore suggested limitsi kapat. Genişletmek için tıkla... Zaten kapalıda.