6700XT sistemin PUBG performansı nasıl?

Çağrı SANSAR

Hectopat
Yer
Tokat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen5 5600 - ID-Cooling SE 214-XT
Anakart: Asus TUF Gaming B550-Plus Wi-Fi II
Ram: XPG Spectrix D41 TUF RGB 2x8 3200 MHz
Ssd: Kingston KC3000 2 TB M.2 - WD SN570 Blue 500 GB M.2
Ekran Kartı: Asus Dual RX 6700XT
Kasa: Asus TUF Gaming GT301
PSU: Asus TUF Gaming 650 Watt 80+ Bronze
Monitör: ASUS VP249QGR 23.8″ 144Hz 1ms Display Port, HDMI FreeSync Full HD IPS
Hayırlı akşamlar herkese. FPS değerlerinin normal olmadığını düşünerek geçen gün Steam PUBG'de arcade modda video çektim aşağıya bırakacağım. Bu değerler sizce normal mi? Bir de benimle aynı sisteme sahip olanlar bu modda ve haritada FPS değerlerine bakıp bana geri dönüş yapabilir mi?
Sistemim 5600 ve 6700XT, işlemci +200 MHz ayarında. Windows 11 Pro kullanıyorum, güç seçeneği nihai performans modunda, oyun SSD'ye kurulu. Sistemin genel performansı yerinde keza testlerde de aynı şekilde.
Oyunda çözünürlük 1728*1080, kenar yumuşatma ve doku ortada diğer ayarlar en düşükte, işleme ölçeği 100'de. Çözünürlüğü ve ayarları yükselt diyebilirsiniz ama onları çok defa denedim. Aklıma gelen her şeyi yaptım diyebilirim yani.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı sorunu bende yaşamıştım. 6700XT ve Ryzen 5 3600'e sahip sistemim var. Sanhok'ta FPS çatışmadayken 40'lara kadar düşüyordu. Oyunun optimizasyonu çok iyi ve oldukça yeni bir oyun olduğundan PUBG'yi silmek zorunda kaldım.

rx 6700 var +15 civarı fps alıyorum . Ona göre bir çıkarım yapabilirsiniz.

PUBG de işlemci daha ağır basıyor FPS'e çok fazla etkisi var, güncellemeler ile artık FPS kayıpları oluyor ve ilerleyen teknoloji etkisi de var. Bu yüzden normal olabilir artık.

Aynı sorunu bende yaşamıştım. 6700XT ve Ryzen 5 3600'e sahip sistemim var. Sanhok'ta FPS çatışmadayken 40'lara kadar düşüyordu. Oyunun optimizasyonu çok iyi ve oldukça yeni bir oyun olduğundan PUBG'yi silmek zorunda kaldım.
Sanhok geldiği zaman çıkıyorum odadan, fps'ler çok kötü oluyor o haritada.

6700 XT ve Ryzen 5 7600 ile 4 ay önce aynı fps alıyordum demek ki hala düzeltmemişler sorunlu leş oyunu 😂 Bu arada hiç normal değil bu değerler.
Valla bilmiyorum alıştım sanırım artık. Yine de bi danışayım dedim.

rx 6700 var +15 civarı fps alıyorum . Ona göre bir çıkarım yapabilirsiniz.
İşlemciniz nedir?

PUBG de işlemci daha ağır basıyor FPS'e çok fazla etkisi var, güncellemeler ile artık FPS kayıpları oluyor ve ilerleyen teknoloji etkisi de var. Bu yüzden normal olabilir artık.
Evet, biliyorum. Sanırım işlemci değiştirmek gerek ya da komple am5'e geçmek lazım.

5600'den iyi bir işlemci normal diyebiliriz o zaman.

Evet, biliyorum. Sanırım işlemci değiştirmek gerek ya da komple AM5'e geçmek lazım.

5600'den iyi bir işlemci normal diyebiliriz o zaman.

3D işlemci dışında yükseltme yapmak boşa masraf olur ki 3D işlemcilerde maşallahı var o yüzden AM5 en mantıklısı.

3D işlemci dışında yükseltme yapmak boşa masraf olur ki 3D işlemcilerde maşallahı var o yüzden AM5 en mantıklısı.
Doğru diyorsunuz, bir gün o da nasip olur inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı