6700XT vs 3060 Ti

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
6700XT'de bir kasma, donma, WattMan hatası var mı? Yoksa 3060 Ti GDDR6X alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
6700XT alın. VRAM avantajı + kas gücü olarak daha iyi bir kart. Model olarak da Hellhound soğutması iyi modellerden.

Hocam konuyu okuduysanız sadece Warzone 2 de almam gerekenden biraz daha az FPS alıyorum videodaki arkadasa kıyasla ve diger oyunlarda birebir ayni performansı aliyorum.
Buradan da videonun 2 ay önceki bir video olması ve Warzone2'nin optimizasyon özürlüsü bir oyun olmasindan dolayi sadece Warzone da böyle bir problem yaşadığımı düşünüyorum.
Önceki konularımdaki sorunları kart bozuk ve arızalı olduğu için yaşamışım. Yeni kartta hiçbir oyunda görüntü bozulması ve tek bir WattMan hatası almadım alsam zaten bi 10 tane konu daha açardım yani size arızalı kart gelirse böyle seyler yaşarsanız adamlar direkt değişim yapıyor kart sağlam olduktan sonra sizde benim gibi bir daha sorun yaşamazsınız diye tahmin ediyorum.
3060 Ti da güzel karttir benim bir onceki kartim ROG STRIX 2060 idi gayet memnundum, umarim yaptığınız seçimden memnun kalırsınız şu an icin Warzone2 de 140 yerine 110 FPS almam disinda hiçbir farklı oyunda sorunum yok şükür 6700XT ile memnunum yani.

VRAM yetersiz gelince keşke nadiren olan WattMan hatasını takmayıp AMD alsaydım dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…