3060 Ti GDRR6X gayet iyi bir kart. Fiyat onemli burada. Ek olarak yayin yapma ve render alma gibi bir dusunceniz varsa direkt 3060 Ti'a yonelmeniz lazim zaten.
Hocam konuyu okuduysanız sadece Warzone 2 de almam gerekenden biraz daha az FPS alıyorum videodaki arkadasa kıyasla ve diger oyunlarda birebir ayni performansı aliyorum.
Buradan da videonun 2 ay önceki bir video olması ve Warzone2'nin optimizasyon özürlüsü bir oyun olmasindan dolayi sadece Warzone da böyle bir problem yaşadığımı düşünüyorum.
Önceki konularımdaki sorunları kart bozuk ve arızalı olduğu için yaşamışım. Yeni kartta hiçbir oyunda görüntü bozulması ve tek bir WattMan hatası almadım alsam zaten bi 10 tane konu daha açardım yani size arızalı kart gelirse böyle seyler yaşarsanız adamlar direkt değişim yapıyor kart sağlam olduktan sonra sizde benim gibi bir daha sorun yaşamazsınız diye tahmin ediyorum.
3060 Ti da güzel karttir benim bir onceki kartim ROG STRIX 2060 idi gayet memnundum, umarim yaptığınız seçimden memnun kalırsınız şu an icin Warzone2 de 140 yerine 110 FPS almam disinda hiçbir farklı oyunda sorunum yok şükür 6700XT ile memnunum yani.