6700XT vs RTX 4060

Makaleler
3
Hangisi daha iyi seçenek? FPS değerine bakınca DLSS açınca 4060 çok önde gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı olarak bakıcaksak 4060 fakat hazır sistem içindeyse 2 sistemi komple karşılaştırmak lazım.

Ekran kartı olarak bakıcaksak 4060 fakat hazır sistem içindeyse 2 sistemi komple karşılaştırmak lazım.

Hangisi daha iyi seçenek? FPS değerine bakınca DLSS açınca 4060 çok önde gözüküyor.
6700XT her türlü daha iyi. Videolardaki bazı DLSS3 olan benchmark oyunları harici çoğu oyunda DLSS 3 yok ve 5 tane oyun için 95 oyundan yüzde 30 civarı FPS kaybı gereksiz.

İki sistem arasında Intel olanı daha iyi gibi geldi.

Şahsi tercihim Vatan'daki sistemden yana olurdu.

İşlemci cephesinde Vatan'ın sistemi daha önde. Ayrıyetten güç kaynağı diğer sistemin güç kaynağından daha iyi. En azından ben öyle olduğunu tahmin ediyorum, daha bilgili kişiler varsa yorum yapabilir. Bizzat kullandığım bir kart RX 6700 XT ve 2K performansı oldukça tatmin edici.

Benim bildiğim yeni çıkan hikayele oyunların çoğunda oluyor RTX DLSS.
Hayır sadece Sony'nin son oyunlarında , Allen wake 2'de ve bazı yakında olacak 3A oyunlarda var sadece. Çoğu EA veya Ubisoft oyunlarında veya Microsoft'un ve alt firmalarının çoğu oyunu hala DLSS 3 olmadan çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…