Togi Mogi Femtopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #1 Merhaba arkadaşlar i5 12400F işlemci ile Sapphire Pulse 6750 XT ekran kartı aldım. Sistemimde PSU eksik kaldı COOLER MASTER NEX V3 700W AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu almayı düşünüyorum. Öneriniz var mı?
Merhaba arkadaşlar i5 12400F işlemci ile Sapphire Pulse 6750 XT ekran kartı aldım. Sistemimde PSU eksik kaldı COOLER MASTER NEX V3 700W AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu almayı düşünüyorum. Öneriniz var mı?
b1skyy Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 4 14 Eylül 2023 #2 Dandik markalardan uzak durun ve 600w ya da üzeri tercih edin. 80+ sertifikası olmasına dikkat edin.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 14 Eylül 2023 #3 Attığınız PSU'yu almayın, o fiyata alınmaz. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Attığınız PSU'yu almayın, o fiyata alınmaz. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 14 Eylül 2023 #4 Çöp. Vatan Bilgisayar'dan bir şey alınmaz kazıklanmak istemiyorsan. Buna bakabilirsin yakın bütçede. Amazon.com.tr
Çöp. Vatan Bilgisayar'dan bir şey alınmaz kazıklanmak istemiyorsan. Buna bakabilirsin yakın bütçede. Amazon.com.tr
Togi Mogi Femtopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #5 Önereceğiniz markalar var mı?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 14 Eylül 2023 #6 Togi Mogi dedi: Önereceğiniz markalar var mı? Genişletmek için tıkla... Marka değil, model önemli. Sadece markaya bakarak PSU alınmaz.
Togi Mogi dedi: Önereceğiniz markalar var mı? Genişletmek için tıkla... Marka değil, model önemli. Sadece markaya bakarak PSU alınmaz.
Togi Mogi Femtopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #7 Caner Uncu dedi: Marka değil, model önemli. Sadece markaya bakarak PSU alınmaz. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsunuz ama attığınız linkteki markayı hiç duymadım pek güven vermedi yine de yardımınız için teşekkürler.
Caner Uncu dedi: Marka değil, model önemli. Sadece markaya bakarak PSU alınmaz. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsunuz ama attığınız linkteki markayı hiç duymadım pek güven vermedi yine de yardımınız için teşekkürler.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.939 Makaleler 6 Çözümler 31 14 Eylül 2023 #8 Caner Uncu dedi: Attığınız PSU'yu almayın, o fiyata alınmaz. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bu model A Tier bir PSU. Bu fiyata A Tier PSU bulunmuyor direkt alın geçin. PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network PSU Tier List will help you to choose the best PSU out of hundreds of models on the market. From budget to the highest end Power Supplies. cultists.network
Caner Uncu dedi: Attığınız PSU'yu almayın, o fiyata alınmaz. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bu model A Tier bir PSU. Bu fiyata A Tier PSU bulunmuyor direkt alın geçin. PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network PSU Tier List will help you to choose the best PSU out of hundreds of models on the market. From budget to the highest end Power Supplies. cultists.network
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 14 Eylül 2023 #9 Togi Mogi dedi: Doğru diyorsunuz ama attığınız linkteki markayı hiç duymadım pek güven vermedi yine de yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Markayı pek duymamış olabilirsiniz, normal. Daha önce ülkemizde pek yaygın değildi. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. İyi bir ürün.
Togi Mogi dedi: Doğru diyorsunuz ama attığınız linkteki markayı hiç duymadım pek güven vermedi yine de yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Markayı pek duymamış olabilirsiniz, normal. Daha önce ülkemizde pek yaygın değildi. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. İyi bir ürün.