@zNightmare RTX 3000 serisi için RT performansı ve DLSS artık eskisi kadar önem taşımıyor. NVIDIA gelişmiş RT çekirdeklerini ve DLSS 3.0 gibi bir teknolojiyi RTX 4000 serisi ile sundu, ki bunlara önem verenlerin bu saatten sonra o seriyi kovalamaları lazım.
DLSS 2.4 ile FSR 2.2 artık aynı seviyedeler, RT performansı için bu nesil kartlarda çok dişe dokunur seviyede değil. Gerçek yansımaların olduğu CP77 ve Portal RTX gibi oyunlarda nefesi kesiliyor kartların.
Büyük oyunların, daha doğrusu kullanımına ihtiyaç duyulabilecek oyunların çoğunda var. GoW, RDR2, CP77 vb. hoş ben 6600 XT ile buna ihtiyaç duymuyorsam sen bu kartlarla hiç duymazsın zaten güçlüler. Artık yeni büyük oyunlar da direkt DLSS ve FSR desteği beraber çıkıyorlar.
Büyük oyunların, daha doğrusu kullanımına ihtiyaç duyulabilecek oyunların çoğunda var. GoW, RDR2, CP77 vb. hoş ben 6600 XT ile buna ihtiyaç duymuyorsam sen bu kartlarla hiç duymazsın zaten güçlüler. Artık yeni büyük oyunlar da direkt DLSS ve FSR desteği beraber çıkıyorlar.
hocam son bir soru soracağım ssd ve ramda goodram diye bir marka tercih edilmiş nasıl iyi midir özelleştirirsem boşuna 1000 tl veriyorum sıkıntı çıkmaz demi ssd ve ram konusunda
FSR, DLSS ile aynı işi görüyor. RTX değil RT teknolojisi. 3060 ile kullanabileceğin ve verim alabileceğin RT olayı çok kısıtlı. 3050 veya 3060 gibi kartlarla RT açıp çok iyi oyun akışı ve FPS sağlayamazsın, konuşmuş olmak için konuşmayın mantıklı konuşun.