Otrivine Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 754 Çözümler 1 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi Operasyon Uzmanı 28 Haziran 2022 #1 Merhaba, Cyberpunk indirdim Ultra ayarlayıp test yaptım ve değerler bana düşük göründü. 6750XT ve R5 5600X kombinasyonunu kullanıyorum. 1080p de bu FPS çok az değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2022
Merhaba, Cyberpunk indirdim Ultra ayarlayıp test yaptım ve değerler bana düşük göründü. 6750XT ve R5 5600X kombinasyonunu kullanıyorum. 1080p de bu FPS çok az değil mi?
matrax33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2018 Mesajlar 1.246 Çözümler 3 28 Haziran 2022 #11 Bu oyun bozuk. Normaldir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konuyu güzel özetleyen video'yu ekleyelim. Artı 0 Eksi
Bu oyun bozuk. Normaldir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Konuyu güzel özetleyen video'yu ekleyelim.
KS KS Otrivine Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 754 Çözümler 1 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi Operasyon Uzmanı 28 Haziran 2022 #12 Arkadaşlar otomatik olarak geldi ayar ben bilmiyordum fakat normal Ultra'ya çektiğimde de sonuç aynı. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar otomatik olarak geldi ayar ben bilmiyordum fakat normal Ultra'ya çektiğimde de sonuç aynı.
deadfellow Megapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 7.583 Makaleler 1 Çözümler 75 Daha fazla Sistem Özellikleri 7700X@5.5/ 6000@C28 / 6900XT EE @2.95 Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #13 Otrivine dedi: Arkadaşlar otomatik olarak geldi ayar ben bilmiyordum fakat normal Ultra'ya çektiğimde de sonuç aynı. Eki Görüntüle 1434725 Genişletmek için tıkla... Dostum manuel olarak kapatman gerekiyor. Komple preseti değiştirdiğinde RT kapanmıyor ....... Artı 0 Eksi
Otrivine dedi: Arkadaşlar otomatik olarak geldi ayar ben bilmiyordum fakat normal Ultra'ya çektiğimde de sonuç aynı. Eki Görüntüle 1434725 Genişletmek için tıkla... Dostum manuel olarak kapatman gerekiyor. Komple preseti değiştirdiğinde RT kapanmıyor .......
KS KS Otrivine Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 754 Çözümler 1 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi Operasyon Uzmanı 28 Haziran 2022 #14 deadfellow dedi: Dostum manuel olarak kapatman gerekiyor. Komple preseti değiştirdiğinde RT kapanmıyor... Genişletmek için tıkla... Tamam sanırım şu an düzeldi. Artı 0 Eksi
deadfellow dedi: Dostum manuel olarak kapatman gerekiyor. Komple preseti değiştirdiğinde RT kapanmıyor... Genişletmek için tıkla... Tamam sanırım şu an düzeldi.