comingendus
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- ADATA XPG Gammix 8GB (1x8GB) DDR4 3200MHz Siyah Ram x2
- SSD veya HDD modeli
- WD Green SN350 WDS480G2G0C 480GB 2400/1650MB/s PC
- Ekran kartı
- Asus Dual RX 6750 XT OC 12GB GDDR6 192Bit
- Anakart
- Asus Prime B450M-K II 4400(OC)MHz mATX Anakart
- İşlemci
- AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz 6 Çekirdek İşlemci
Merhaba, 6750XT ekran kartlı sistemi yaklaşık bir senedir kullanıyorum ve neredeyse 8-9 aydır ilginç sorunlar yaşıyorum. Twitter'da video izlerken tam ekrana aldığımda 2-3 saniyeliğine bilgisayara müdahale edemiyorum sonrasında normale dönüyor. Bilgisayar alakasız aralıklarla ekrana görüntü vermeyi kesiyor ve kasa çalışmaya devam ediyor kasaya giden gücü kesip resetlediğimde ekran kartının çöktüğünü fark ediyorum, DDU ile driver kaldırıp her seferinde farklı driver deniyorum ancak bazı driver 3 saat bazı driver 2 hafta dayanıyor ama bu problem devam ediyor. Denediğim yöntemler sanallaştırma açıp kapattım, undervolt denedim, BIOS güncelledim, WHQL imzalı yaklaşık 10-15 farklı driver denedim, RAM MHz çalışma frekanslarını değiştirdim, bilgisayara W11-Windows 10 kurdum defalarca kez temiz kurulum yaptım.
Sonuç olarak bu crashlerle yaşamaya devam ediyorum ancak bu işi çözebilen veya en azından şundan dolayı oluyor diyebilecek biri varsa gerçekten çok sevinirim.
Sonuç olarak bu crashlerle yaşamaya devam ediyorum ancak bu işi çözebilen veya en azından şundan dolayı oluyor diyebilecek biri varsa gerçekten çok sevinirim.