kylami Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #1 Ekran kartım 6750XT. Görseldeki gibi bir hata aldım. Nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 2 Nisan 2023 #2 Ne zaman nerede aldın? Benimkine baktım ben de almışım, sabah bir programı çökertmiştim.. Alınıyor öyle devamlı sorun yaşamıyorsan takma kafana. Artı 0 Eksi
Ne zaman nerede aldın? Benimkine baktım ben de almışım, sabah bir programı çökertmiştim.. Alınıyor öyle devamlı sorun yaşamıyorsan takma kafana.
KS KS kylami Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #3 kino dedi: Ne zaman nerede aldın? Benimkine baktım ben de almışım, sabah bir programı çökertmiştim. Alınıyor öyle devamlı sorun yaşamıyorsan takma kafana. Eki Görüntüle 1724313 Genişletmek için tıkla... Dün bir şey yoktu, sabah PC'yi açtığımda gördüm. Herhangi bir sorun yaşamadım henüz. Artı 0 Eksi
kino dedi: Ne zaman nerede aldın? Benimkine baktım ben de almışım, sabah bir programı çökertmiştim. Alınıyor öyle devamlı sorun yaşamıyorsan takma kafana. Eki Görüntüle 1724313 Genişletmek için tıkla... Dün bir şey yoktu, sabah PC'yi açtığımda gördüm. Herhangi bir sorun yaşamadım henüz.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 2 Nisan 2023 #4 kylami dedi: Dün bir şey yoktu, sabah PC'yi açtığımda gördüm. Herhangi bir sorun yaşamadım henüz. Genişletmek için tıkla... O zaman ciddiye almaya gerek yok, bilgisayar kapanırken bazen programları yanıt vermiyorsa zorla kapatıyor Windows ilk açılışta da bu uyarıyı veriyor. Artı 0 Eksi
kylami dedi: Dün bir şey yoktu, sabah PC'yi açtığımda gördüm. Herhangi bir sorun yaşamadım henüz. Genişletmek için tıkla... O zaman ciddiye almaya gerek yok, bilgisayar kapanırken bazen programları yanıt vermiyorsa zorla kapatıyor Windows ilk açılışta da bu uyarıyı veriyor.