679 TL'ye HyperX Alloy Core alınır mı?

zStache

Kilopat
Yer
California
Daha fazla  
Meslek
Aircraft Engineer
Merhaba.
HyperX Alloy Core RGB Teknosa'da 679TL.
Bu fiyata alınır mı?
Teşekkürler.

Ürünün linki;
HyperX Alloy Core RGB

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair k55 kullanıyorum. Aynı tarzda, ürüne baktım. Fiyat olarak da güzel. Malum fiyatlar aldı başını gitti. Uzun süre kullanabileceğin bir ürüne benziyor. Corsair ile aynı ürün kalitesine sahip olarak gözlemledim. Kendi klavyemi 3 yıldır kullanıyorum ve taş gibi gidiyor. Ben satın alırdım. Mekanik gibi durumlara takılmıyorsan memnun kalacağını düşünüyorum.

Benim için önemli olan sessiz olması ki öyle.. Aynı zamanda anti-ghosting özelliği. İki özellikte isteklerimi karşılıyor.

Birkaç kişinin anti-ghosting ile ilgili sıkıntı yaşadığını okumuştum.
Bu sorun kronik mi acaba? Bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim.

2021 incelemesini ne kadar dikkate almalıyım? 2021'de satılan Alloy Core RGB'lerin Ürün kodlarıyla şimdi satılan Alloy Core'ların ürün kodları tamamen farklı. Teknosa'da satılan ürünün kodu HyperX'in kendi sitesinde $50'a sattığı klavyenin ürün kodu ile eşleşiyor.

E yooso Z11 modeli indirime girebiliyor takip edin. Onu almanız kat kat daha iyi olur. e-yooso Z-11 Mini 60% Mekanik Gaming Mini Red Switch Klavye (siyah, Gri, Turuncu Tuşlar) Fiyatı, Yorumları - Trendyol bazen buraya da stoklar geliyor.

%60 sevmiyorum- attığınız ürünü 20 gün kadar kullanmıştım. Çok güzel hissiyatı var ama yapamadık bir türlü yooso ile maalesef.

XPG Summoner Silver/Red Switch nasıl sizce?

Bütçe çıkarsa alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…