Battle.net %67'ye Varan Bahar İndirimleri Başladı

Makaleler
26
BnetGameDeals2025_BNet_Shop-Home_Desktop_1600x500.png

Battle.net mağazasında %67'ye varan oyun indirimleri başladı. 7 Mayıs'a kadar sürecek.

Call of Duty, Diablo ve daha birçok oyunda güzel indirimler mevcut.

Başlıca İndirimler​

Eski Call of Duty oyunlarında neden indirim yok merak konusu.

İndirim sayfası: https://eu.shop.battle.net/tr-tr/sale/spring-sale-2025

2025 türkiyesindeyiz yapacak bir şey yok. Neyi alırsan kârdır.
Bunun Türkiyesi, Avrupası yok, Kafa yapısı var.
'Ne alırsan kârdır' kafası yüzünden fiyatlar 2 katına çıktı.
Üstelik asıl alınmaması gerek şeylerin başına dijital ürünler, abonelikler gelirken yine bu kafayla almaya devam ettik.
Fiyatların inme ihtimali varsa da elimizle yok ettik, fiyatlar artacak lafıyla satamadıklarını sattılar.
Yarın daha pahalı olur diye tüketimi düşürmek yerine artırdık. Teşekkürler.
Oyun stüdyolarını ve dijital abonelik fiyatlarını Türk topluluğu olarak boykot etmeye davet ediyorum.
Eskisi gibi bir satış başarısı yakalamayan her firma tek tek fiyatları düşürecek, döngü bu.

Bunun Türkiyesi, Avrupası yok, Kafa yapısı var.
'Ne alırsan kârdır' kafası yüzünden fiyatlar 2 katına çıktı.
Üstelik asıl alınmaması gerek şeylerin başına dijital ürünler, abonelikler gelirken yine bu kafayla almaya devam ettik.
Fiyatların inme ihtimali varsa da elimizle yok ettik, fiyatlar artacak lafıyla satamadıklarını sattılar.
Yarın daha pahalı olur diye tüketimi düşürmek yerine artırdık. Teşekkürler.
Oyun stüdyolarını ve dijital abonelik fiyatlarını Türk topluluğu olarak boykot etmeye davet ediyorum.
Eskisi gibi bir satış başarısı yakalamayan her firma tek tek fiyatları düşürecek, döngü bu.
Size katılıyorum. Örnek olarak şunu söylemek isterim bende. Marvel Spider-Man 2 oyunu daha çıkmadan herkes tarafından Türkçe dil desteği yok diye eleştirildi almam dedi herkes. Bilindik içerik üreticileri de aynı şeyleri dedi. Ama oyun çıktı herkes satın aldı ve olumlu yorum atıp geçtiler incelemelerine. Halbuki sesimizi duyurmak adına oyun çıktığında Steam üzerinden oyunu satın alıp Türkçe dil desteği yok diye olumsuz yorum atıp iade etseydik sesimizi duyarlardı belki de. Neden bu kadar olumsuz yorum var diye. Bunun gibi bir çok örnek yapılabilirdi. Başka oyunlar içinde yapılabilir sesimizi duyurmak için. Ama kimse kalkıp harekete geçmiyor. Türkçe dil desteği yok diye ben korsan indirir oynarım o zaman diyen insanlarla dolu ortalık birde. Yani kimsenin kalkıp fiyatlarla ilgili bir boykot yada dil desteği ile ilgili bir boykot yapacağını zannetmiyorum. Keşke yapsak.

19 Eylül'de Diablo IV - standard Edition'ı 779₺'ye, 27 Eylül'de Diablo IV: Vessel of hatred™ - standard Edition'ı da 1.039, 99₺'ye almışım. Aldığım da kampanya vardı ve indirimli fiyatlar. Ana oyunda pek indirim yok ta, DLC güzel indirim almış.

19 Eylül'de Diablo IV - standard Edition'ı 779₺'ye, 27 Eylül'de Diablo IV: Vessel of hatred™ - standard Edition'ı da 1.039, 99₺'ye almışım. Aldığım da kampanya vardı ve indirimli fiyatlar. Ana oyunda pek indirim yok ta, DLC güzel indirim almış.
İkisinin olduğu paket de indirimde ama hangisi olduğunu anlayamadığım için yazmadım. Bende ana oyun olduğu için Dlc paketini alacağım sadece. Ama ikisini bir almak isteyenler için bu Expansion Pack hem ana oyun hemde Dlc paketi içeriyorsa güzel fiyatta.

Eki Görüntüle 2477251

Battle.net mağazasında %67'ye varan oyun indirimleri başladı. 7 Mayıs'a kadar sürecek.

Call of Duty, Diablo ve daha birçok oyunda güzel indirimler mevcut.

başlıca indirimler​

Eski Call of Duty oyunlarında neden indirim yok merak konusu.

İndirim sayfası: https://eu.shop.battle.net/tr-tr/sale/spring-sale-2025
İyi indirim.

Boykotunu başka yerde yaparsın benim konumda değil. Büyük yayıncı firmaların çok da umurunda değiliz, aman Türkiye'de oyun satışları düşmüş dur harekete geçeyim demez. Böyle bir şey olsaydı en başından Steam TL para birimini kaldırmazdı ve oyun yapımcıları yerel fiyatlandırma uygulardı. Senelerdir aklınız başınıza gelmedi de şimdi mi bunu düşünür oldunuz? Senelerdir neredeydiniz oyun fiyatları tavan yapmaya başlamışken kimse sesini çıkarmadı?

Konuyu daha fazla dağıtmayın buradan itibaren.

İkisinin olduğu paket de indirimde ama hangisi olduğunu anlayamadığım için yazmadım. Bende ana oyun olduğu için DLC paketini alacağım sadece. Ama ikisini bir almak isteyenler için bu expansion pack hem ana oyun hem de DLC paketi içeriyorsa güzel fiyatta.

Siz söyleyince inceledim, Diablo IV expansion bundle 1.199,9₺ olan da hem ana oyun hem de DLC mevcut, çok iyi fiyat.
Xbox'ın sitesinde içerik daha net,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı