68 Mbps altyapı ile hangi internet paketi seçilmeli?

Gene teknik desteği aradım. Bana dediği “zaten sizin hattınız 75lik desteklemiyor, maks 68-70mbit destekliyor dedi. Yani o kampanyayı size veremeyiz dedi”. Kopmadan ziyade altyapım desteklemiyormuş bile.

Var modeminde SNR ayarı varsa kendin 65'e vs düşürürsün kopma olmayan bir hıza yoksa da otomatik 8'e göre ayarlar kendini yani sınıra göre ayarlar.
Ttnet 75mbit paketi vermiyor. Benim hızım 68destekliyor diye. Ttnet de 50mbit var bana uygun. 20tl farkla turknete geçsem ne olur sizce? Anladığım kadarıyla turknet altyapı ne ise onu veriyor. Paket yok. 68mbit gösteriyor, 4mbit altı olabilir diyor. Kompa yaşarsam da hızımı 65e falan çektiririm veya modemden ayarlarım. Amacım altyapı kapasitemi kullanabilmek. Zaten fiyat farkı az. Ttnet de kalırsam 50mbit maksimum. Ne yapsam sizce?
 
Son düzenleme:
Tamam hocam bizde onu konuşuyoruz zaten. Siz türknet ile iletişime geçin türk telekom ile değil. Türknet sizin binanız ne kadar destekliyor ise o kadar verecek. Bu sayede kopma ve ping sorunları yaşamazsınız. Tabi onun altında hizmet almak daha doğru olur.
 
Şuan benim ttnet. 18senedir ttnet kullanıyorum o yüzden ttnet ile iletişimdeyim. Yani türknete geçersem iss değiştirmiş olacağım
 
Şuan benim ttnet. 18senedir ttnet kullanıyorum o yüzden ttnet ile iletişimdeyim. Yani türknete geçersem iss değiştirmiş olacağım
Tamam o zaman hocam. Aynı hizmeti onlarda veriyor zaten. Siz binanınızın desteklediği hızın üstüne çıkmadığınız sürece sorun olmaz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…