En fazla 680.000 TL olacak şekilde SUV önerisi bekliyorum. Kaç model olduğu önemli değil. Honda CR-V veya Volvo düşünüyoruz ama diğer fikirlere de açığım. Araba satın alırken temel olarak hangi faktörlere dikkat edileceğini pek bilmiyorum. Kilometresi, hasar kaydı, piyasasının hızlı olup olmadığı, parça bulunurluğu vs. en avantajlı modelleri arıyorum.
En fazla 680.000 TL olacak şekilde SUV önerisi bekliyorum. Kaç model olduğu önemli değil. Honda CR-V veya Volvo düşünüyoruz ama diğer fikirlere de açığım. Araba satın alırken temel olarak hangi faktörlere dikkat edileceğini pek bilmiyorum. Kilometresi, hasar kaydı, piyasasının hızlı olup olmadığı, parça bulunurluğu vs. en avantajlı modelleri arıyorum.
2005-2010 model arası XC90 modellerine bakıyordum. Ama önceliğimiz Honda CRV olması şu an. Yeni ve alt segment yerine eski ve orta-yüksek segment düşündük. Kia, Hyundai gibi modeller pek cazip gelmedi şimdilik. Mantıksız mı düşünüyoruz bilmiyorum. Mesela 2008 model CR-V 2.0 i-VTEC tercih edilebilir mi alt segment yeni modeller varken?2001 model Volvo mu düşünüyorsunuz?
2005-2010 model arası XC90 modellerine bakıyordum. Ama önceliğimiz Honda CR-V olması şu an. Yeni ve alt segment yerine eski ve orta-yüksek segment düşündük. Kia, Hyundai gibi modeller pek cazip gelmedi şimdilik. Mantıksız mı düşünüyoruz bilmiyorum. Mesela 2008 model CR-V 2.0 i-VTEC tercih edilebilir mi alt segment yeni modeller varken?
Evet, tercihiniz aşırı yanlış olur bence. 2005 model bir arabadan daha ne bekleyebilirsiniz ki? Ne kadar üst marka olursa olsun. 2005 yılında dünyadaki teknolojiyi bir düşünün, o araç size ne verebilir? Tuşlu Nokia kullanıyorduk yahu o yıllarda2005-2010 model arası XC90 modellerine bakıyordum. Ama önceliğimiz Honda CRV olması şu an. Yeni ve alt segment yerine eski ve orta-yüksek segment düşündük. Kia, Hyundai gibi modeller pek cazip gelmedi şimdilik. Mantıksız mı düşünüyoruz bilmiyorum. Mesela 2008 model CR-V 2.0 i-VTEC tercih edilebilir mi alt segment yeni modeller varken?