6800 TL sistem toplama

valora

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar arkadaşlar, 6800'e kadar bütçem var. Oyun, render ve yayın için bir PC toplamak ya da almak istiyorum. Ya hazır bir sistem almayı istiyorum, ya da bütün bileşenleri aynı yerden almak istiyorum. Lütfen üzerine şu kadar daha ekle şunu al, şu kadar daha ekle daha iyi olur, demeyin olabilecek maksimumu söyledim. Hali hazırda monitörüm var. 6800TL sadece kasa için. Ayrıca belirtmek isterim ki bu sistem beni 3-4 sene götürsün. Şimdiden teşekkürler.

Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe X2

6902 TL

(2 tane.)
Toplam: 6972 TL. Biraz daha ucuza almak isterseniz anakartı kısabilirsiniz.

Hocam çok güzel sistemler fakat bir iki takıldığım nokta var. Her ikiniz de i5 10400f işlemci önerdiniz gerçekten f/p ürünü mü yoksa ryzen5 2600x 'dan daha çok mu iş görür.
Bir diğer nokta da güç kaynağında. Bu güç kaynağını değiştirmek istesem alternatifi ne olur, yani f/p ürünü ve sertifikası olan +80 bi ürün gibi.

i5 10400F'in rakibi Ryzen 5 3600'dır. i5 10400F hem daha ucuz hem oyunlarda Ryzen 5 3600'ü geçiyor. Güç kaynağını değiştirmenize gerek yok. Gayet iyi bir güç kaynağı. Alternatif istersen Zalman Gigamax 550W, High Power Simplicity 700W veya FSP Hydro K500 yeterli olacaktır.

Çok teşekkürler, yardımcı oldunuz

Anakart yerine bu alınabilir aynı fiyat.

Bütçe aşılırsa neden olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…