6800₺ Valorant için ikinci el sistem önerisi

Bütçe
6800

Hocam sadece Valorant oynuyorum.
i3 10100F gördüm birkaç tane 3500X'ten daha mı iyi olur Valorant'ta.

Hocam sadece Valorant oynuyorum.
i3 10100F gördüm birkaç tane 3500X'ten daha mı iyi olur Valorant'ta.

Fiyatina gore efsane bir islemci diyebilirim sana, sadece anakarti pahali ama bu butcede en guncel bunlar olur. Edit, render gibi islerle ugrasmiyorsaniz i3 10100F size fazla bile. Ryzen islemcileri ikinci elde kazik fiyatlara satiyorlar genelde.

Fiyatina gore efsane bir islemci diyebilirim sana, sadece anakarti pahali ama bu butcede en guncel bunlar olur. Edit, render gibi islerle ugrasmiyorsaniz i3 10100F size fazla bile. Ryzen islemcileri ikinci elde kazik fiyatlara satiyorlar genelde.

Peki tekli çekirdek gücü hangisi güçlü hocam bilginiz var mı 3500 mü i3 mü?

Peki tekli çekirdek gücü hangisi güçlü hocam bilginiz var mı 3500 mü i3 mü?

Onlar hakkinda pek bir bilgim yok acikcasi. Ama dedigim gibi i3 10100F size yeterli.

Butcenize monitor dahil mi bu arada? Degilse sistemi ekran kartindan tam performans almaniz adina (PCle 4.0) bi kac parca yukseltecegim.

Onlar hakkinda pek bir bilgim yok acikcasi. Ama dedigim gibi i3 10100F size yeterli.

Butcenize monitor dahil mi bu arada? Degilse sistemi ekran kartindan tam performans almaniz adina (PCle 4.0) bi kac parca yukseltecegim.
Değil monitör ayrı alıcam hocam 144 hz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…