6800 XT için 2K monitör önerisi

Bütçe
4000-5000

Purgatory

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni topladığım sisteme 2K oyunlar oynamak için monitör alacağım, mümkün olduğunca indirimlerden vs. faydalanmak istiyorum, F/P olan güzel monitör tavsiyeleriniz var mıdır? (minimum 144Hz)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyuncu için hangisi uygunsa, skalayı geniş tutuyorum.

Bunda Free-Sync yok mesela, bendeki ekran kartı AMD; eksiklik olur mu?

Bu monitör 525 tl indirime giriyor, ASUS geri ödeme yapıyor, alınır mı? Artıları eksileri nelerdir?

Aynı ekran kartı ile gigabyte m27q kullanıyorum 144hz ve 2k kullanan birisi olarak öneririm.

Hocam oyuncu için hangisi uygunsa, skalayı geniş tutuyorum.

Bunda Free-Sync yok mesela, bendeki ekran kartı AMD; eksiklik olur mu?
Oyundan ziyade bence odanızın ışık koşullarını da kıstas olarak alın. Youn ve grafik için en ideal monitörler IPS monitörler. Ancak benim odam biraz karanlık dolayısıyla IPS monitör özellikle siyahlarda ciddi anlamda kötü gösteriyor. Eğer sizin de odanız karanlık ise VA panel öneririm. Aydınlık ise parlaklık seviyesi yüksek IPS panel almanız daha iyi olur.

Asus monitörleri forumda pek önermiyorlar. Sıfır almanız şart değilse garantisi devam eden 2.el LG 27GL83A, LG 27 GL850 veya Dell S2721DGF almanızı tavsiye ederim.

Önerilmeyen modeller 1080p olanlar. Görüntüyü iyi veremiyorlar. NTSC ve sRGB oranları düşük. Bu monitörlerin ise o oranları düşük değil. 1080p olanlardan fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…