6800 XT oyunda 84 dereceyi görüyor

Ndrolod

Decapat
Daha fazla  
6700XT kullanıyordum şu an 6800 XT'ye geçtim. 6700XT Max 67 68'lerde takılıyordu fanları sessizdi bir sorun yoktu lakin 6800 XT'ye gecınce aldım baktım tertemiz acılmamıs oksitlenme vs. hiç sorunu yok ama ısınma sorunu var. Oyunda 83 84'leri görüyorum ve fanlarda cıldırıyor, cok ses cıkarıyor. Öneri alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel driverını kontrol edin, eğer değilse DDU ile driver kaldırıp AMD uygulamasından driver kurun deneyin.

İşe yaramaz ise ekran kartının BIOS sürümünü GPU-Z ile kontrol edin. Orijinal değilse TechPowerUp sitesinden stock BIOS bakın.

Eğer stock BIOS ise Afterburner ile fanları %100 yapıp FurMark testine sokun 65 derecelere iniyorsa undervolt yapmak mantıklı olabilir.

6700XT kullanıyordum şu an 6800 XT'ye geçtim. 6700XT Max 67 68'lerde takılıyordu fanları sessizdi bir sorun yoktu lakin 6800 XT'ye gecınce aldım baktım tertemiz acılmamıs oksitlenme vs. hiç sorunu yok ama ısınma sorunu var. Oyunda 83 84'leri görüyorum ve fanlarda cıldırıyor, cok ses cıkarıyor. Öneri alabilir miyim?

0 mı aldınız cihazı önceki sahibi nasıl kullanmış ne kadar süre mining yapılmışmı kartta eğer çok ısınıyorsa içini açıp temizlemeniz lazım macun ve ped değişimi olsbilir ek olarak ya da idarelik bir underwolt yapabilirsiniz.

0 mı aldınız cihazı önceki sahibi nasıl kullanmış ne kadar süre mining yapılmışmı kartta eğer çok ısınıyorsa içini açıp temizlemeniz lazım macun ve ped değişimi olsbilir ek olarak ya da idarelik bir underwolt yapabilirsiniz.

Bunu ben de düşündüm de şu Afterburn'e fan testi sonuçlarını bekliyorum büyük ihtimal ile dandik veya kurumuş termal pad ve macun vardır diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı