6800MHz RAM 7800x3D ile stabil çalışır mı?

retzi

Hectopat
Daha fazla  
G.Skill Trident Z5 6800MHz CL34 RAM Ryzen 7 7800x3D ile hata vermeden stabil çalışır mı?

Base hızı hocam o. Yani RAM'in stabil çalıştığı yer. O hızdan yüksektede kullanılabiliyor.
Sıkıntı yaşamadan kullanabileceğim en yüksek hız nedir?

Base hızı hocam o. Yani 5200 MHz base hız. Her sistemde çalışması garanti edilen JEDEC değeri. Ama EXPO profiliyle 6000 MHz ve üstü de destekleniyor. Ryzen 7000 için genelde 6000 MHz ideal
Sağolun teşekkürler.

Sıkıntı yaşamadan kullanabileceğim en yüksek hız nedir?

Sağ olun teşekkürler.

G.Skill'in 6800MHz de çalıştığını duymuştum hocam. Ama benim de tam bilgim yok. Zaten açlışmazsa en fazla mavi ekran yersiniz.

G.Skill'in 6800MHz de çalıştığını duymuştum hocam. Ama benim de tam bilgim yok. Zaten açlışmazsa en fazla mavi ekran yersiniz.
Birkaç gün içinde deneyeceğim bir sorun olmazsa. Ekran kartı kargoda gelmesini bekliyorum son o kaldı.

Base hızı hocam o. Yani 5200 MHz base hız. Her sistemde çalışması garanti edilen JEDEC değeri. Ama EXPO profiliyle 6000 MHz ve üstü de destekleniyor. Ryzen 7000 için genelde 6000 MHz ideal.

Hocam yazdıkları bir yer var mı EXPO destekleyen RAM'ler falan yazıyor ama EXPO ile Max kullanım frekansı yazmıyor sanırsam nereden bakabiliyoruz.

Hocam yazdıkları bir yer var mı EXPO destekleyen RAM'ler falan yazıyor ama EXPO ile Max kullanım frekansı yazmıyor sanırsam nereden bakabiliyoruz.
Onu bende bilmiyorum hocam. Reddit tarzı yerlerden kullanan birilerinden bulunabilir belki. Gskill direk AMD EXPO için üretildiği için çalışır muhtemelen.

Hocam bir sorum daha olacak. AMD Expo ile Intel XMP arasındaki fark nedir? Hangisini kullanmalıyım elimdeki RAM'le?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…