6800XT 24 pin fakat PSU 16 pin

Thekmahass

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen™ 5 5600, XPG Spectrix D35G RGB 8 GB DDR4 3600 MHz RAM, AMD 6800XT ASROCK PHANTOM, GİGABYTE B450M S2H ANAKART, 1TB WAVE PRO M2 SSD, 500GB SU630 SSD, 360MM SIVI SOĞUTUCU, SHARKON KASA, POWER BOOST 750W MODÜLER PSU, Asus TUF Gaming VG247Q1A 23.8" 1 ms EKRAN.
Meslek
KALİTE KONTROL
Merhaba, benim PSU'um da 8+8 güç çıkışı var fakat ekran kartım 24 pin istiyor ve sistem özelliklerim aşağıda ki gibi. Ekran kartımın sitesinde 800W önerilen olarak yazıyor PSU'lar pahalı olduğu için aslında hiç değişteresim de yok. Fakat konumuz bu da değil; ben 8+8 çıkışı molekslerle 8+8+8 olarak yaptım şu an ekran kartım rahatlıkla çalışıyor 244 watt değerlerini göre biliyorum ucct üzerinden fakat düşünceme göre acaba ekran kartıma ya da sistemime zarar verir mi diye düşünüyorum.

Power Boost glacier BST-ATX750b 750W Power Supply​

ASRock Phantom 16 GB 6800XT.

Ryzen 5 5600 işlemci.

O bağlantı şekli ile her şey olur, soket erir, kablo erir, kısa devre yapıp karta zarar verir, patlamaya hazır bir bomba hazırlamışsınız.

PSU'nun verilerinde 3 tane PCI-e çıkış görünüyor, bu da 6 soket yapar, yeterli çıkış var.

Son düzenleme:

Peki nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Birkaç bilgi ya da yardım edebilir misiniz ne alırsam takabilirim. Birkaç link atabilirseniz çok güzel olur.

PSU'nun diğer kabloları nerede, kutusuna baktınız mı?

2 tane daha kablo olması gerekiyor.

Ne yazık ki bulamadım daha başka kutusu yok PSU alalı 1 seneden fazla oldu. Ekstra kablo alarak bu sorunu çözebilir miyim ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…