6800XT/6900XT ikinci el alınır mı?

Makaleler
15
RTX 2080'i 7K'dan satacağım. 3080'i VRAM yetersizliğinden almama kararı aldım. Bu yüzden AMD kartlar ilgimi çekti. Seneler öncesinde Hot Spot sıcaklıkları yüzünden ikinci el mining kart kimse önermiyordu bu seride.

RTX 2080'i 7K'den satacağım. 3080'i VRAM yetersizliğinden almama kararı aldım. Bu yüzden AMD kartlar ilgimi çekti. Seneler öncesinde Hot Spot sıcaklıkları yüzünden ikinci el mining kart kimse önermiyordu bu seride.

Temiz, kutulu değerleri sorunsuz ise alınır.

AMD kartlar miningde NVIDIA kartlardan daha serin calısıyor hocam, NVIDIA kartlarda VRAM'lara yapılan o.c daha fazla getiri saglıyor lakin AMD'lerde çok bir etkisi olmuyor o.c yani testlerini yapıp sorun yoksa gönül rahatlıgı ile alabilirsiniz. Ben 6800 6900 ile madencilik yaptım yazın sıcagında klimasız ortamda VRAM'ler 55-65 civarı takılıyordu.

RTX 2080'i 7K'dan satacağım. 3080'i VRAM yetersizliğinden almama kararı aldım. Bu yüzden AMD kartlar ilgimi çekti. Seneler öncesinde Hot Spot sıcaklıkları yüzünden ikinci el mining kart kimse önermiyordu bu seride.
Bu kartlar birer cevher. 2. elde aşırı iyi fiyatları var.

Acaba değiştirsem mi bilemedim. Daha yeni monitör aldım bayağı para gitti.

O size kalmış artık, maddiyat olarak zora sokmuyorsa ben hiç düşünmeden alırdım. Facebook gruplarından bakılabilir, daha ucuza gelebiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı