6850 TL'ye R3 2200G sistem alınır mı?

ugurlama

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Özelliklerinden bahsedeyim. AMD Ryzen 3 2200G işlemci 8 GB RAM. 240 GB SSD ve GTX 1050 Ti ekran kartı var. Fiyatta 6850 TL 15 ay taksitle. Anakart ve PSU tam incelemedim. Şimdi öncelikle bu fiyata bu ürün alınır mı? Ayrıca ekran kartının fake modelleri olduğunu okudum ekran kartı özelliklerini ekliyorum. Orijinal mi yoksa fake mi?
Yardımlarını için şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• db4a9ac8-e862-49fa-92d8-40ab1f48e5d1.jpg
    137,9 KB · Görüntüleme: 66
İfadeler: T21
Hayır bilgisayar sıfır. Yerli bir markaya ait. Ben ekran kartının fan üzerinde ki NVIDIA yazısının farklı olması sebebiyle sahte olmasından şüphelendim. Resimdeki ekran kartı bilgilerini aldım. Ekran kartı orijinal mi eğer orjinalse bu fiyata alınır mı?

Satıcı ile iletişime geçebiliyorsanız. NVIDIA'nın kendi sitesinden 1050 Ti Driver'ı ile kurulum yaptırın. Sorun çıkmazsa orijinaldir.

7.000 tl bandında geziyor fiyatı aslına bakılırsa bu sistemin de bu civarlarda olması lazım ama başka bir arkadaşın dediği gibi sistemi aldıktan sonra NVİDİA sitesinden driver indir hata vermezse orjinaldir, Satıcı muhattabın olsun mümkünse

Yazdıklarınızdan anladığım ürün NVIDIA web sitesinden indirilen 1050 Ti driverini kabul ediyorsa orijinaldir. 6850 TL de bu özellikleri olan bir PC için normal bir fiyat.

Evet bunların yanında fps değerlerini de kontrol edersen oyunlarda 70fps ve üstü verir genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…