68k RTX 4080 laptopa değer mi?

Dediğin cihaz bu mu eğer ki buysa sakın kaçırma bedava fiyat yani ekranı 18 inç devasa bir şey bir de 240Hz doya doya kullanırsınız bu mu dediğin cihaz.

Ama yenilenmiş derken orasını tam anlamadım 2.el mi?

Tabii ki 2. el hocam, sıfıra bu fiyatta bir cihaz bulmak imkansız.
Cihaz ASUS'un kendi distribitörü tarafından yenilenmiş ama neden yenilenmiş soru işareti.
Cihazın sadece 2 sıkıntısı var yenilenmiş olması ve garantisinin çok fazla kalmaması ki o da bu sene Temmuz'da bitiyor.
Sırf cihaz güzel diye bu kadar risk almaya değer mi?

Garanti konusunda sorun yok ASUS'un servisi iyi zaten bir sorun da olsa bir şey olmaz fakat yenilenmiş olması çok kafa karıştırıcı ilanı atma şansınız var mı bir de siz üniversite mi okuyorsunuz o yüzden mi laptop istiyorsunuz.

Aslında bir sorun yok gibi görünüyor sahibiyle görüşüp detaylı bilgi alabilirsen çok iyi olur o yenilenmesiyle alakalı ama temiz görünüyor fiyatı falan bayağı uygun.

Yazdım zaten satıcı cevap bekliyorum.
Açık konuşayım 75k yı garantisi bitmek üzere olan yenilenmiş bir cihaza vermek biraz gözümü korkutuyor çünkü 5-6 ay sonra cihaz anakart arzası verirse 75k paramın hepsini çöpe atmış olacacğım.

Evet işte o sıkıntı aslında yenilenmiş olması garip demek ki önceden bir arzası varmış yoksa niye yenilensin cihaz bana göre ben 2.el alışveriş yapmayı sevmem sorunu belli değil bir şeyi belli değil garantisi az her zaman 0 almaya çalışırım bir model düşük alırım 0 alırım ama tabii sizin kararınız, ne gibi oyunları oynayacaksınız satıcı cevap versinde ona göre bakalım isterseniz.

Dediğiniz gibi ne amaçla yenilendiğini öğrenip almak daha mantıklı hocam. Satıcıdan bilgi alırsam yazacağım.

Dediğiniz gibi ne amaçla yenilendiğini öğrenip almak daha mantıklı hocam. Satıcıdan bilgi alırsam yazacağım.

Hocam cihazın seri numarasını sorgulattığımda garantisinin bu sene kasıma kadar olduğunu görüyorum ama fatura tarihi geçen sene. Herhalde yenilenmiş cihazlara 1 sene garanti veriliyor. Satıcıya neden yenilendiğinni sorduğumda bilmediğini söyledi hocam.
Hocam garantisi olmasaydı asla yenilenmiş ürün almazdım ama garanti işleri bayağı değiştiriyor.
Sizce alınır mı?

Son düzenleme:
Cidden riskli bir iş hani pahalıdan bir cihaz paranın çöpe gitme imkanıda var garantisi var Allah'tan yoksa asla alınmadı bence biraz daha araştırın daha iyisini bulamazsanız öyle karar verelim cidden pahalı ve riskli bir iş.

Bu fiyattan belki biraz daha ucuza RTX 4080 Omen 17 bulabilirim ancak ROG STRIX nerede Omen 17 nerede. Ben laptop bakmaktan gerçekten sıkıldım artık, bu laptopta olmazsa yeni nesil laptopları bekleyeceğim artık.
İlk laptop almaya karar verdiğimde aslında aklımda bu laptop vardı ama sızıntılarda saf performans olarak RTX5070'in RTX 4070 ile aynı olacağını görünce 2. el RTX 4080'e yöneldim.

Sahibinden'de filan çok güzel ilanlar var fakat neredeyse hiçbiri Param Güvende'ye yanaşmıyor bu yüzden alabileceğim ürünler çok nadir oluyor. Şu anda Param Güvende'yi kabul eden iki kişi var biri bu ROG STRIX olan bir de 68k ya MSI Vector 16 RTX 4080 var.
Biraz daha bekleyeceğim ama RTX 4080 laptoplar artık üretilmediği için yeni ilanlar gelmesi zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…