69 OBP ile alan okulda okunur mu?

Kazandığın lisenin cefasını çekeceğin kesin fakat akademik bir hedefin varsa çok büyük problem teşkil edeceğini zannetmiyorum. Aksi takdirde mesleki eğitime hemen yönelmeni tavsiye ederim.

Bahsettiğin liseyi özellikle ortamı açısından bir sor soruştur. Lisenin ortamı ve kalitesi için OBP önemli bir faktör fakat her şey de değil.

Başka okul yok, okunur mu?

Eğer aşırı kötüyse çıraklıga gideceğim.
Okunur. Bizim zamanımızda kimse bunlara takılmazdı hatta bilmiyordu bile insanlar, belki yoktu bile bende tam hatırlayamıyorum. Anadolu, meslek vs. zamanında birçok lise gezmiş biri olarak çok fark yok diyebilirim. Şuan nasıldır bilmiyorum ama o dönem ben aldığım eğitimin yanında neredeyse her şeyi kendim öğreniyordum.

Okunur ama kötüdür. Benim gittiğim okul 75 OBP ve 256 LGS taban puanına sahip olmasına rağmen kötü.

Çıraklığa gideceğine git oku.

80-90 arasi bile les iken 69 nasildir dusunemiyorum. Okunmaz, universite icin onu acik degil zaten. Meslek Lisesi olsa bile zaten ortami asiri kotu olacagindan meslek becerisi de edinemezsin. En iyisi sen cirakliga.
Ben meslek lisesinde muhasebe ve finans bölümünü okudum. İstanbul Üniversitesinde iktisat bölümünü yeni bitirdim, şimdi özel sektörde çalışıyorum. Bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın.

Yaz çıraklık hocam.

Hocam inşaat ve sanayide iş imkanları daha kesin. İnşaatcı olarak konuşuyorum.

94 OBP ile alan okul bile rezildi ayrıca 74 OBP alan okuldada bulundum ders hedefin yoksa zaman geçirmek istiyorsan gidebilirsin diger türlü zaman kaybı.Okul çıkışı olayları söylemeye bile gerek yok.

Girdigin okul kacla aliyordu ki? Meslek lisesi var, meslek lisesi var.

Yaz çıraklık hocam.

Hocam inşaat ve sanayide iş imkanları daha kesin. İnşaatcı olarak konuşuyorum.
Onun farkındayım ama uzun yıllar boyunca ağır işlerde, düşük ücretli çalışacağına okul okusun, adam olsun.

Girdigin okul kacla aliyordu ki? Meslek lisesi var, meslek lisesi var.
Okulun adı Atatürk Çağdaş Yaşam Çok Programlı Anadolu Lisesi. 2017 girişliyim. O dönemki ve şu anki puan ve sıralamasına internetten ulaşabilirsin.

94 OBP ile alan okul bile rezildi ayrıca 74 OBP alan okuldada bulundum ders hedefin yoksa zaman geçirmek istiyorsan gidebilirsin diger türlü zaman kaybı.Okul çıkışı olayları söylemeye bile gerek yok.
Serseri olmadığı sürece güzel bir çevre edinebilir. Anadolu, Fen liselerinde bile çıkış olayları olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…