T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.764 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 3 Mart 2024 #11 totra_proska dedi: 1080p 0xMSAA test açmış 295 FPS düşük. Aynı kartla ben 390 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Furmark karşılaştırma için iyi bir test değil. 3DMark Timespy daha güvenilir veriler sunar.
totra_proska dedi: 1080p 0xMSAA test açmış 295 FPS düşük. Aynı kartla ben 390 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Furmark karşılaştırma için iyi bir test değil. 3DMark Timespy daha güvenilir veriler sunar.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 3 Mart 2024 #12 King Tool dedi: Buyrun Genişletmek için tıkla... Muhtemelen mining yapılmış, çok hızlı artmış sıcaklığı kısa bir sürede.
King Tool dedi: Buyrun Genişletmek için tıkla... Muhtemelen mining yapılmış, çok hızlı artmış sıcaklığı kısa bir sürede.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.302 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #13 The Prodigy dedi: Furmark karşılaştırma için iyi bir test değil. 3DMark Timespy daha güvenilir veriler sunar. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsun da yine bu kadar fark olması acayip.
The Prodigy dedi: Furmark karşılaştırma için iyi bir test değil. 3DMark Timespy daha güvenilir veriler sunar. Genişletmek için tıkla... Doğru diyorsun da yine bu kadar fark olması acayip.
K King Tool Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #14 pawEn dedi: Muhtemelen mining yapılmış, çok hızlı artmış sıcaklığı kısa bir sürede. Genişletmek için tıkla... 15 dakikalık bir testi kapatıp arkasından tekrar açtı,ondan kaynaklanabilir mi
pawEn dedi: Muhtemelen mining yapılmış, çok hızlı artmış sıcaklığı kısa bir sürede. Genişletmek için tıkla... 15 dakikalık bir testi kapatıp arkasından tekrar açtı,ondan kaynaklanabilir mi
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.764 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 3 Mart 2024 #15 totra_proska dedi: Doğru diyorsun da yine bu kadar fark olması acayip. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam sadece RAMlerle oynayarak puan artışı elde etmiştim o testte. Pek güvenilir bir test değil benchmark kısmında.
totra_proska dedi: Doğru diyorsun da yine bu kadar fark olması acayip. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam sadece RAMlerle oynayarak puan artışı elde etmiştim o testte. Pek güvenilir bir test değil benchmark kısmında.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.302 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #16 pawEn dedi: Muhtemelen mining yapılmış, çok hızlı artmış sıcaklığı kısa bir sürede. Genişletmek için tıkla... Kart tozlu olabilir, termal macunu eskimiş olabilir aynı grafiği görürsün. Mining olup olmadığını anlayamazsın dostum.
pawEn dedi: Muhtemelen mining yapılmış, çok hızlı artmış sıcaklığı kısa bir sürede. Genişletmek için tıkla... Kart tozlu olabilir, termal macunu eskimiş olabilir aynı grafiği görürsün. Mining olup olmadığını anlayamazsın dostum.
K King Tool Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #17 totra_proska dedi: Kart tozlu olabilir, termal macunu eskimiş olabilir aynı grafiği görürsün. Mining olup olmadığını anlayamazsın dostum. Genişletmek için tıkla... Kasa görüntüsü bu şekilde Dosya Ekleri Screenshot_20240303_104829_sahibindencom.jpg 86,4 KB · Görüntüleme: 58
totra_proska dedi: Kart tozlu olabilir, termal macunu eskimiş olabilir aynı grafiği görürsün. Mining olup olmadığını anlayamazsın dostum. Genişletmek için tıkla... Kasa görüntüsü bu şekilde
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.302 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #18 King Tool dedi: Kasa görüntüsü bu şekilde Genişletmek için tıkla... Kartın ilk sahibi bu adamsa mining falan yapacağını sanmıyorum.
King Tool dedi: Kasa görüntüsü bu şekilde Genişletmek için tıkla... Kartın ilk sahibi bu adamsa mining falan yapacağını sanmıyorum.
K King Tool Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #19 totra_proska dedi: Kartın ilk sahibi bu adamsa mining falan yapacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşından aldığını söyledi,furmark dışında yapmam gereken birkaç şey var mı, ekk olarak fps düşük mü
totra_proska dedi: Kartın ilk sahibi bu adamsa mining falan yapacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşından aldığını söyledi,furmark dışında yapmam gereken birkaç şey var mı, ekk olarak fps düşük mü
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.302 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #20 King Tool dedi: Arkadaşından aldığını söyledi,furmark dışında yapmam gereken birkaç şey var mı, ekk olarak fps düşük mü Genişletmek için tıkla... @The Prodigy dediği doğru furmark bazen saçma değerler verebiliyor o yüzden net konuşmak istemem. Furmark dışında timespy testi yapabilirsin onun haricinde yapabileceğin pek bir şey yok.
King Tool dedi: Arkadaşından aldığını söyledi,furmark dışında yapmam gereken birkaç şey var mı, ekk olarak fps düşük mü Genişletmek için tıkla... @The Prodigy dediği doğru furmark bazen saçma değerler verebiliyor o yüzden net konuşmak istemem. Furmark dışında timespy testi yapabilirsin onun haricinde yapabileceğin pek bir şey yok.