Hocam o sıcaklıkta çalışmadan 3-4 hafta önce başlamıştı aslında bu problemler yani o sıcaklıktan dolayı olduğunu pek düşünmüyorum da onu da belirtmek istedim. Bir de ekran kartım zaten çok ısınan bir ekran kartı olduğu için genelde oyunları 80 derecede falan oynuyorum 85 dereceyi geçtiğini pek görmemiştim, bir God of War'da öyle gördüm. Bir de bildiğim kadarıyla 90-95 derece bir ekran kartı için çok sıcak olsa bile hemen bozulacak bir parça değil diye biliyorum. 1-2 yıl boyunca çok yüksek sıcaklıkta çalıştırınca hasar alıyor diye biliyorum.
Samsung Odyssey G7 + 6900XT kullanıcılarının son zamanlarda Redditte açtığı birçok konu gördüm hepsinde gri ekran hatası oluyormuş. Hatta bazılarında bu hata 4-5 aydır oluyormuş AMD bu konuyu görmezden gelmiş. Ama nasıl oluyorsa bu "doygun renk" problemi hakkında kimse bir şikayette bulunmamış o da benim talihsizliğme oldu sanırım.
Sorunun ekran kartında mı monitörde mi olduğunu dediğiniz gibi test edip öğrendikten sonra kesinlikle garantiye yollayacağım, bu şekilde kullanmak tam bir işkence. Yalnız garantiden alacağım cevap muhtemelen "Arıza tespit edilemedi" olacaktır çünkü daha 1 ay önce SSD çok ısınıyor ve okuma, yazma hızı vaat edilenin çok altında olduğu için garantiye yolladım "Arıza tespit edilemedi" deyip geri gönderdiler.