6900XT anlık FPS düşüşleri

muhtar 55

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar 4K monitör ve 3700X işlemcim var RTX 3080 ekran kartında PUBG de cok az bır şekılde anlık FPS dususlerı yasıyordum ve smok ıcınde FPS degerlerı örnek 130 da ıken anıden 70.80'e dusuyordu bende ekran kartını sattım ve RX 6900 XT aldım bu kart ile anlık FPS dususlerı yasıyorum oyunda ve smok ıcınde 30.40.45'lere kadar dusuyor FPS ve donana donana oluyor bu durum yardımcı olur musunuz sımdıden teşekkür ederım Power Supply 1000 Watt.

DDU ile sürücüyü kaldırıp, günceli kurun.

Sırf bu yüzden RTX 3080'i mi sattınız hocam. Satmadan önce konu açsaydınız ya. Her oyunda FPS Drop olmuyorsa PUBG'den kaynaklıdır.
Kenar yumuşatma ve gölge ayarlarını düşürün bakalım düzelecek mi.

6900xt daha iyi diye biliyorum. Ayrıca arkadaşın sorunu ya driver ya hdd.

Hocam, ne sattığınız, ne de aldığınız kartta problem yok. Problem oyun optimizasyonu kaynaklı.

6900XT 3080'den güçlü bir kart fakat sorun orası değil sırf bir drop yüzünden mi o biçim kartı sattınız keşke daha önce konu açsaydınız yardımcı olurduk optimizasyondan kaynaklı olabilir.

O da galiba RT çekirdeklerinin az olmasından kaynaklanıyor. RT performansı derken onu kastetmeniz lazım çünkü FPS olarak 2080 ve 6900xt karşılaştırılamaz.

6900XT 3080'den güçlü bir kart fakat sorun orası değil sırf bir drop yüzünden mi o biçim kartı sattınız keşke daha önce konu açsaydınız yardımcı olurduk optimizasyondan kaynaklı olabilir.
Amacim 3090 almakti fakat fiyatlar cok ucuk oldugu icin gunumuzdede 3080 700 dolardan ciktigi halde 13.15 bin tl istedikleri icin 6900xt de 1000 dolardan satisa sunuldugu icin bende 11.300 tl ye aldim
Amacim 3090 almakti fakat fiyatlar cok ucuk oldugu icin gunumuzdede 3080 700 dolardan ciktigi halde 13.15 bin tl istedikleri icin 6900xt de 1000 dolardan satisa sunuldugu icin bende 11.300 tl ye aldim DAHA YENI UYE OLDUM SITEYE ANLAYISINIZ ICIN TESEKKUR EDERIM
Aslında nıyetımde 3090 almak vardı fakat fıyatlar cok yuksek bırde monıtor 4k oldugu ıcın pugb oynuyorum ister istemez 3080 bıle stabıl bır performans sunmuyor cunku kart ne kadar guclu olursa olsun monıtor başta 4k 144 hz bu yuzden amd aldım bır yandan da kart sıkıntısı var pıyasada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…